Le comte de Monte-Cristo [Boek + CD]
Boek

Le comte de Monte-Cristo [Boek + CD] (2008)/ Alexandre Dumas, adaptation et activités par Sarah Guilmault ; illustrations de Pavel Tatarnikov ; rédaction: Mareva Bernede, Cristina Spano

Aan het begin van de negentiende eeuw weet een Franse zeeman, die ten onrechte onder onmenselijke omstandigheden op een eilandje gevangen wordt gehouden, na jaren te ontsnappen. Bewerking met oefeningen en cd.

Aanwezigheid

Recensie

Aan het begin van de negentiende eeuw weet een Franse zeeman, die ten onrechte onder onmenselijke omstandigheden op een eilandje gevangen wordt gehouden, na jaren te ontsnappen. De tekst van het beroemde verhaal is aangepast in dit studieboek waarin de leerstof, geheel in het Frans, overzichtelijk wordt gegeven. Elk hoofdstuk bevat een fragment van het verhaal, aangevuld met een grote variatie aan oefeningen. Naast tekstverwerking zijn er oefeningen voor uitbreiding van de woordkennis of wordt een onderdeel van de Franse grammatica behandeld. Op de begeleidende cd staat de tekst van het verhaal uit het boek, aangevuld met enkele luisteroefeningen. Het boek is geïllustreerd met tekeningen en kleurenfoto's. Het ziet er daarmee aantrekkelijk uit. De tekst op de cd is levendig, correct en duidelijk gesproken. Daar van de meeste oefeningen geen oplossingen zijn gegeven, is het programma vooral geschikt voor gebruik in groepsverband, bijvoorbeeld op cursussen, voor hen die enigszins gevorderd zijn in het zich eigen maken van de Franse taal. Maar boek en cd zijn zeker ook individueel goed te gebruiken.

Specificaties

Frans | 9788853007285 | 160 pagina's

Titel Le comte de Monte-Cristo [Boek + CD]
Auteur Alexandre Dumas
Secundaire auteur Sarah Guilmault ; Pavel Tatarnikov ; Maréva Bernède ; Cristina Spano
Type materiaal Boek
Editie Première édition;
Uitgave Gênes : Cideb, 2008
Overige gegevens 160 pagina's - illustraties, foto's - 21 cm - 1 compact disc
Annotatie Keuze uit: Le Comte de Monte-Christo. - 12 dl. - Oorspr. volledige uitg.: 1844-1846
ISBN 9788853007285
PPN 370098811
Genre historische roman
Taal Frans

Relaties/Serie

Lire et s'entraîner. Niveau 3
Boek

Lire et s'entraîner. Niveau 3 (2002-...)

vol. B1
Uitgeleend