Bestemming
Boek

Bestemming ([2013])/ Roderick Gordon & Brian Williams, vertaling [uit het Engels]: Valérie Janssen ; illustratie: Kirill Barybin

Als de strijd tegen de Styx op zijn hoogtepunt is, blijkt dat Elliott de belangrijkste schakel is in het winnen van het ultieme gevecht. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Will en Elliott, bekend uit de voorgaande delen van de serie 'Tunnels'*, leveren in dit zesde en laatste deel een heftige strijd met hun oude, bekende vijanden: de Styx, met aan het hoofd Hermione en Rebecca Twee. Van de inwendige wereld reizen ze via een vreemde toren naar Londen; op een vreemde, intuïtieve manier weet Elliott precies hoe de toren 'werkt'. Bovengronds leveren Jiggs en Drake intussen een gevecht op leven en dood, op de resten van een nucleaire kernproef. Als de strijd op zijn hoogst is, blijkt dat Elliott de belangrijkste schakel is in het winnen van het ultieme gevecht. Verhaal waarin ongelooflijke fantasy-avonturen in sneltreinvaart, beeldend en uitnodigend verteld worden en verschillende verhaallijnen door elkaar lopen zonder in de knoop te raken. 'Boosaardig' spannende uitgave voor lettervretende liefhebberes van dit genre, waarbij de lezer na het lezen van de laatste pagina achterblijft met de vraag of dit wel echt het allerlaatste deel is. Vanaf ca. 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044338270 | 426 pagina's

Titel Bestemming
Auteur Roderick Gordon
Secundaire auteur Brian Williams ; Kirill Barybin ; Valérie Janssen
Type materiaal Boek
Uitgave Vianen : The House of Books, [2013]
Overige gegevens 426 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Terminal. - Frome : Chicken House, (c)2013. - (The tunnels series ; b. 6)
ISBN 9789044338270
PPN 363080384
Genre sprookjes - detectiveroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Tunnels
Boek

Tunnels (2008-...)

vol. dl. 6
Uitgeleend
Roderick Gordon