Tom Gates
Boek

Tom Gates (cop. 2011-...)/ by Liz Pichon

Relaties/Serie

Biscuits, bands and very big plans
Boek

Biscuits, bands and very big plans (2018)

De Dog Zombies scheppen op school op over hun nieuwe nummers. Alleen zijn die er nog niet. Intussen heeft Tom het druk met het schoolkoor en heeft hij thuis de nodige problemen met Delia. Met veel zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.

vol.
Uitgeleend tot: 09/10/2024
Liz Pichon
Five star stories
Boek

Five star stories (2023)

Op de school van Tom mag iedereen een grappig verhaal schrijven. Krijg je vijf sterren, dan wordt het opgenomen in het Oakfield verhalenboek. Alleen kan Tom maar niet bedenken waarover hij wil schrijven. Vanaf ca. 9 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Liz Pichon
Happy to help (eventually)
Boek

Happy to help (eventually) (2022)

Tom wil geld verdienen voor een tekendoos. Als een storm de bibliotheek verwoest, moet hij ook voor school geld inzamelen. Vanaf ca. 10 jaar.

vol.
Uitgeleend
Liz Pichon
Mega make and do
Boek

Mega make and do and stories too (2019)

Het is bijna vakantie! En het wordt echt vakantie want meneer Fullerman heeft géén huiswerk gegeven! Tom maakt een supervakantieschema en bedenkt voor elke dag iets nieuws om te doen. Met veel stripachtige tekeningen in zwart-wit, puzzels, teken- en knutseltips, recepten en opdrachten om te 'doedelen'. Vanaf ca. 10 jaar.

vol.
Uitgeleend tot: 20/10/2024
Liz Pichon
Random acts of fun
Boek

Random acts of fun (2021)

Tom heeft zijn voet gebroken. Dat betekent zes weken rust! Hij volgt de rijlessen van de buurman, ziet een eekhoorn de bloembollen stelen en loopt toch de donuts mis. Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

vol.
Uitgeleend
Liz Pichon
Spectacular school trip (really...)
Boek

Spectacular school trip (really...) (2019)

Tom is zo vaak te laat gekomen of zijn huiswerk vergeten, dat hij misschien niet mee mag op schoolreisje. Hij probeert voortaan alles goed te doen. Maar dat is best lastig als er zoveel tegelijk gebeurt in je leven. Met veel grappige stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 10 jaar.

vol.
Uitgeleend
Liz Pichon
Ten tremendous tales
Boek

Ten tremendous tales (2021)

Tien verhalen over Tom Gates, die dol is op doedels tekenen en vaak grappige avonturen beleeft. Zo komt hij met zijn zus Delia vast te zitten in een lift en wint hij met Derek als prijs in de schoolloterij een high tea... met leerkrachten! Met (doe)opdrachten en veel grappige stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 10 jaar.

vol.
Uitgeleend
Liz Pichon
What monster?
Boek

What monster? ([2018])

Tom en zijn vriend Marcus beleven weer van alles. Tom krijgt een bijzondere rol in een toneelstuk op de school, de lunch van Marcus wordt steeds opgegeten en Tom droomt ervan om naar het Oakchella muziekfestival te gaan. Maar hoe komt hij aan kaartjes? Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Liz Pichon
Yes! No. (Maybe...)
Boek

Yes! No. (Maybe...) ([2015])

Toms moeder wil het hele huis opruimen en wat niet meer gebruikt wordt verkopen op de rommelmarkt. Het wordt spannend als Tom en zijn vader onbedoeld een broche van mama verkopen. Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

vol. [b. 8]
Uitgeleend tot: 20/11/2024
Liz Pichon
Tom Gates is absolutely fantastic (at some things)
Boek

Tom Gates is absolutely fantastic (at some things) ([2013])

Tom kijkt erg uit naar de werkweek. Maar hij is weer eens vergeten om het inschrijfformulier aan zijn ouders te geven. Zou hij nog mee kunnen? Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

vol. b. 5
Uitgeleend tot: 20/11/2024
Liz Pichon
A tiny bit lucky
Boek

A tiny bit lucky (2015)

Tom moet van zijn vader vaker buiten spelen. Ook doet hij met zijn band Dogzombies mee aan een wedstrijd. Met veel stripachtige illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.

vol. b. 7
Uitgeleend tot: 26/10/2024
Liz Pichon

Specificaties

Engels

Titel Tom Gates
Auteur Liz Pichon
Type materiaal Boek
Uitgave London : Scholastic Children's Books, cop. 2011-...
Overige gegevens .. dl - ill - 19 cm
PPN 338351612
Taal Engels