Maya
DVD

Maya 3 DVD box. [1] ([2013])/ director Daniel Duda

15 avonturen van Maya de honingbij. Ze is vrolijk en nieuwsgierig en beleeft allerlei avonturen als ze op onderzoek uitgaat met haar beste vriend Willy. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

De avonturen van de honingbij Maja de Bij, bekend van de Japanse tekenfilmserie uit de jaren zeventig van de vorige eeuw, zijn nu in een remake door Studio 100 opgefrist en in een 3D-versie opgenomen. De serie was oorspronkelijk gebaseerd op het boek 'Die Biene Maja und ihre Abenteuer' van de Duitse schrijver Waldemar Bonsels uit 1912. Maya de honingbij houdt van haar vrijheid en woont daarom in de wei en niet in de bijenkorf. Ze is vrolijk en nieuwsgierig en beleeft allerlei avonturen als ze op onderzoek uitgaat met haar beste vriend Willy. Ze staat altijd voor iedereen klaar en ontmoet allerlei andere dieren zoals Shelby de slak, Max de worm en Flip de sprinkhaan. Deze nieuwe serie bevat kortere, dynamischer afleveringen waarin meer gebeurd en ook nieuwe personages voorkomen. In totaal zullen er 78 afleveringen van ca. 13 minuten worden gemaakt. Deze verzamelbox bevat drie dvd's (De bijendans*; De nachtbloem**; Pas op voor de beer***) met in totaal vijftien avonturen. Uitgezonden bij Zappelin. Vrolijke avonturen voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5414233178682

Titel Maya : 3 DVD box. [1]
Uniforme titel Pas op voor de beer! De bijendans De nachtbloem
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Daniel Duda ; Waldemar Bonsels
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, [2013]
Overige gegevens 3 dvd-video's (ca. 180 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlands en Frans gesproken. - Gebaseerd op de boeken van Waldemar Bonsels. - Remake van de gelijknamige serie uit 1975. - Ondertitel van omslag - Videoversie van de televisieserie: België : Studio 100 Animation, 2012 - Bevat: Pas op voor de beer! ; De bijendans ; De nachtbloem
ISBN 5414233178682
PPN 37041814X
Thematrefwoord Insecten
Taal Nederlands