Hier zijn we
Boek

Hier zijn we onze band, ons verhaal : 100% official ([2013])/ 1D, geschreven door One Direction ; [fotografie Calvin Aurand, Myrna Suarez, Will Bloomfield, Instagram foto's] ; vertaling [uit het Engels]: Henriëtte Gorthuis ; redactionele bewerking: Renate Poper

De vijf leden van de populaire jongensband One Direction vertellen over zichzelf, hun verwachtingen en teleurstellingen, hun wereldtournee enz. Met veel foto's in kleur en zwart-wit. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar.

Recensie

One Direction (1D) is een boyband met jongens uit Engeland en Ierland, die in 2010 als derde in het Britse talentenprogramma X-factor eindigde en sindsdien over de hele wereld reist om concerten te geven en de ene hit na de andere uitbrengt. In vijf hoofdstukken vertellen Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, Niall Horan en Zayn Malik over zichzelf, hun verwachtingen en teleurstellingen, hun wereldtournee, alle bijzondere mensen die ze hebben ontmoet, plaatsen die ze hebben bezocht en de momenten die ze samen hebben gedeeld. Het zesde hoofdstuk bevat een interview met alle leden van de de groep. Het is een vrij dikke uitgave, maar het is zeer toegankelijk door de korte, gemakkelijk leesbare teksten en het vrij grote lettertype. Verder zijn er heel veel foto's van de bandleden in zwart-wit en kleur in dit keurig verzorgde boek opgenomen. Een absolute aanrader voor de fans van One Direction. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089419590 | 279 pagina's

Titel Hier zijn we : onze band, ons verhaal : 100% official
Instelling One Direction
Secundaire auteur Calvin Aurand ; Henriëtte Gorthuis ; Renate Poper
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Memphis Belle, [2013]
Overige gegevens 279 pagina's - foto's - 26 cm
Annotatie Vertaling van: Where We Are : Our Band,Our Story. - London : HarperCollinsPublishers, 2013
ISBN 9789089419590
PPN 36381793X
Rubriekscode 785.73
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen One Direction; Fotoboeken
PIM Rubriek Muziek
PIM Trefwoord One Direction