Sprookjesboom
DVD

Sprookjesboom de musical : een gi-ga-gantisch avontuur! ([2014])/ regie: Hetty Feteris, muz. leiding en arr. René Merkelbach ; cast Jonathan Demoor ... [et al.]

Klein Duimpje is te klein om de vlieger van Roodkapje uit de boom te halen. Heks kan hem groter toveren, maar zij wil voor haar hulp wel iets terug. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

  • Aanwezig
    Jeugd DVD's Informatief - 2e verd. SPROOKJES EN VOLKSVERHALEN ; SPROOKJESBOOM SPRO

Recensie

De familiemusical 'Een gi-ga-gantisch avontuur' is de tweede eigen productie van Efteling Theaterproducties. De première in het eigen Eftelingtheater was in 2012, daarna toerde de musical door het land. ** Klein Duimpje is te klein om de vlieger van Roodkapje uit de boom te halen. Heks kan hem groter toveren, maar zij wil voor haar hulp wel iets terug. Bekende figuren zoals Assepoester, Langnek en Draak komen Klein Duimpje te hulp. De personages worden tot leven gebracht door poppenspelers die overduidelijk te zien zijn, maar die je toch snel vergeet omdat ze samenvallen met hun sprookjespersonage. Het publiek wordt aangemoedigd om te roepen, te klappen en te stampen. De verhaallijn is vrij oppervlakkig maar begrijpelijk. De begeleidende muziek ligt gemakkelijk in het gehoor, maar bemoeilijkt hier en daar de verstaanbaarheid. Regisseur is opnieuw Hetty Feteris, de muziek is van René Merkelbach, acteurs zijn onder meer Jonathan Demoor, Thijs van Empel en Janneke Iking. 'Sprookjesboom' is een merk van de Efteling waarin ook boekjes en een tv-serie zijn uitgebracht. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8711983961647

Titel Sprookjesboom : de musical : een gi-ga-gantisch avontuur!
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Hetty Feteris
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Bridge, [2014] - [Kaatsheuvel] : Efteling
Overige gegevens 1 dvd-video (80 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlandstalig
ISBN 8711983961647
PPN 370800311
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Nederlands