Peppa
Boek

Peppa (2013-...)/ [vert. uit het Engels]

Relaties/Serie

Bedtijd! Peppa, tel je mee?
Boek

Bedtijd! Peppa, tel je mee? (2023)

Het is al laat, maar Peppa en George zijn nog niet moe. Gelukkig weten oma en opa Big wel een manier om ze in bed te krijgen. Het is tijd voor Peppa's aftel-spel! Tel je mee? Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Uitgeleend
Brandweer
Boek

Brandweer ([2021])

Twee verhaaltjes over varkentje Peppa. Mama Big gaat werken op de brandweerkazerne en Peppa en George mogen mee. En op school komen twee agenten op bezoek. Ze geven verkeersles en vertellen hoe Peppa en haar vriendjes veilig kunnen fietsen. Vierkant hardkartonnen prentenboek met kleurrijke illustraties en twee verhalen in keerdruk. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend
Hoera Peppa!
Boek

Hoera Peppa! (2020)

Peppa mag een feestje geven voor haar vierde verjaardag. Al haar vriendjes komen, en ook een paar van kleine George. Papa Big verkleedt zich als goochelaar Magnifieke Mysterio en ze spelen muzikaal standbeeld en modderplassen. Wat een geweldige verjaardag! Prentenboek met kleurrijke illustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Peppa dokters en verplegers
Boek

Peppa dokters en verplegers (2020)

Vandaag is het een spannende dag voor Varkentje Peppa en haar vriendjes! Dokter Bruinbeer en verpleegster Vos komen langs op school. Ze vertellen de kinderen hoe ze fit en gezond kunnen blijven. Prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Uitgeleend
Peppa gaat logeren
Boek

Peppa gaat logeren (2017)

Peppa big gaat naar het slaapfeestje van Zoe Zebra. Ze doen van alles, maar slapen staat niet op het programma. Vierkant prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Uitgeleend
Peppa houdt van iedereen
Boek

Peppa houdt van iedereen (2024)

Peppa en haar vrienden hebben op school een feestje om hun verschillen te vieren. Gerald Giraffe houdt van basketbal en Mandy Muis van kaas. Maar Peppa weet nog niet zo goed wat zij nou eigenlijk leuk vindt... Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Uitgeleend
Peppa in de ruimte
Boek

Peppa in de ruimte (2021)

Peppa en George gaan met school naar het ruimtevaartmuseum. Daar leren ze van alles over astronauten en hoe het voelt om op de maan te lopen. Prentenboek met kleurrijke illustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Uitgeleend
Peppa's zoekboek
Boek

Peppa's zoekboek (2021)

Groot vierkant hardkartonnen prentenboek met elf zoekplaten rond varkentje Peppa en haar familie en vriendjes. Met vrolijk gekleurde zoekplaten van een concert, kermis, sportzaal en andere plekken, met aanwijs- en zoekopdrachten. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend tot: 19/10/2024
Slaap lekker Peppa
Boek

Slaap lekker Peppa (2021)

Peppa en George moeten naar bed. Oma en opa zijn op bezoek en oma zal een verhaaltje vertellen. Peppa en George beloven te gaan slapen als het verhaaltje uit is. Maar dat kan best even duren. Prentenboek met kleurrijke illustraties gebaseerd op de animatieserie. Vanaf ca. 3 jaar.

vol.
Uitgeleend

Specificaties

Nederlands

Titel Peppa
Uniforme titel Peppa Pig
Secundaire auteur Neville Astley ; Mark Baker
Type materiaal Boek
Uitgave Heemstede : Big Balloon, 2013-...
Overige gegevens .. dl - formaat varieert
Annotatie Bekend van Nickelodeon. - Gebaseerd op de tv-serie "Peppa Pig", gemaakt door Neville Astley en Mark Baker. - Vanaf 2015 plaats van uitgave: Haarlem - Titelvariant: Peppa Pig
PPN 355593106
Taal Nederlands