Der Schatz von Hiddensee
Boek

Der Schatz von Hiddensee ([2012])/ Andrea Maria Wagner, Ansprechpartnerin Redaktion: Margit Klier ; Titelbild und Illustrationen: Ulf Grenzer

Tijdens hun vakantie op een Duits eiland raken twee meisjes betrokken bij de diefstal van een gouden juweel.Tijdens hun vakantie op een Duits eiland raken twee meisjes betrokken bij de diefstal van een gouden juweel.

Aanwezigheid

Recensie

De zusters Annika en Nora gaan met hun ouders op vakantie naar het kleine eiland Hiddensee in Noord-Duitsland. Tijdens deze vakantie verkennen zij het eiland met Olivier, de neef van de pensionhoudster. Zij raken betrokken bij de diefstal van een historisch gouden juweel. Dit is een deel uit de serie 'Stadt, Land, Fluss..' gericht op lezers die Duits als vreemde taal leren. Er is ook een hoorspelversie beschikbaar via internet (en QR-code naar mobiele telefoon). Het niveau is A1 (laagste in het Europese referentiekader van A1 t/m C2). Dat betekent een beperkte woordenschat, korte zinnen en veel dialogen. Er zijn veel illustraties (getekend en foto's van bezienswaardigheden), visuele ondersteuning van de woorden en informatie over de betrokken delen van Duitsland. Naast de informatie zijn er elf korte hoofdstukken en een afsluitende quiz. Geschikt voor lezers vanaf ca. 10 jaar die Duits als vreemde taal leren. Ook geschikt voor volwassenen die de taal willen leren. Normale druk.

Specificaties

Duits | 9783125569973 | 32 pagina's

Titel Der Schatz von Hiddensee
Auteur Andrea Maria Wagner
Secundaire auteur Margit Klier ; Ulf Grenzer
Type materiaal Boek
Editie 1. Auflage;
Uitgave Stuttgart : Ernst Klett Sprachen, [2012]
Overige gegevens 32 pagina's - illustraties, foto's, kaarten - 21 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Deutsch als Fremdsprache
ISBN 9783125569973
PPN 370493575
Genre detectiveroman
Taal Duits

Relaties/Serie

Stadt, Land, Fluss ...
Boek

Stadt, Land, Fluss ... (2009-...)

vol.
Uitgeleend