Spannende Tour im Schwarzwald
Boek

Spannende Tour im Schwarzwald ([2012])/ Andrea Maria Wagner, Ansprechpartnerin Redaktion: Margit Klier ; Titelbild und Illustrationen: Ulf Grenzer

Tijdens een mountainbiketocht komen twee jongens een verdachte auto tegen.Tijdens een mountainbiketocht komen twee jongens een verdachte auto tegen.

Recensie

De vrienden Max en Tobias gaan samen mountainbiken in het Schwarzwald. Na veel geploeter bereiken ze het hoogste punt van hun tocht. Even later komen ze een meisje tegen, met wie ze samen verder fietsen. In de bocht van de weg zien ze ineens een auto staan met verdachte types erin. Als ze even later een vreemd geluid horen, zien ze een lynx in een val zitten. Hebben die verdachte types daarmee te maken? Dit eenvoudige Duitse boekje wordt pas een beetje spannend op het eind. In het eerste deel van het boekje gebeurt niet veel. Dat maakt het voor scholieren lastig om de aandacht erbij te houden. Het bevat achterin een quiz met vier vragen. Verder is het mogelijk via een website de hele tekst te beluisteren. Te gebruiken in de laagste klassen van de middelbare school, ERK niveau A1. Geschikt voor lezers vanaf ca. 10 jaar die Duits als vreemde taal leren. Veel illustraties in kleur.

Specificaties

Duits | 9783125569997 | 32 pagina's

Titel Spannende Tour im Schwarzwald
Auteur Andrea Maria Wagner
Secundaire auteur Margit Klier ; Ulf Grenzer
Type materiaal Boek
Editie 1. Auflage;
Uitgave Stuttgart : Ernst Klett Sprachen, [2012]
Overige gegevens 32 pagina's - illustraties, foto's, kaarten - 21 cm
Annotatie Titelpagina vermeldt: Deutsch als Fremdsprache
ISBN 9783125569997
PPN 370494113
Genre sport
Thematrefwoord Mountainbikes
Taal Duits

Relaties/Serie

Stadt, Land, Fluss ...
Boek

Stadt, Land, Fluss ... (2009-...)

vol.
Uitgeleend