Een pad vol wilde bloemen
Boek

Een pad vol wilde bloemen (2014)/ Sarah Harrison, uit het Engels vertaald door Annet Mons

De laatste twee generaties van een Engels geslacht weten, ondanks een geheim uit het verleden dat een schaduw heeft geworpen op ieders leven, nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Aanwezigheid

Recensie

Zelfstandig te lezen vervolg op de in de jaren tachtig verschenen familieromans 'Als wilde bloemen' en 'Stemmen uit het verleden' over de belevenissen van de Britse families Tennant, Kingsley en Drake. In dit verhaal dat vanuit 1999 steeds teruggaat in de tijd en vanuit meervoudig perspectief wordt verteld, ziet overgrootmoeder Kate Drake dat ook de nieuwe generaties - zoals haar dochter Stella, haar zoon Will en Wills dochter Evie (gescheiden, die alleen haar zoontje opvoedt) - nog problemen met geheimen en gebeurtenissen van vroeger ondervinden, maar uiteindelijk de last van het verleden van zich af schudden en nieuwe, gelukkige paden in weten te slaan. Onderhoudende familiesaga met overtuigende personages en de nodige romantiek en dramatiek. De wat naar langdradigheid neigende verteltrant heeft veel voordeel van de voortdurende wisseling in tijd en perspectief. Met voorin een kort voorwoord van de auteur, een stamboom en een lijst van personages. Normale druk.

Specificaties

Nederlands | 9789000333653 | 526 pagina's

Titel Een pad vol wilde bloemen
Auteur Sarah Harrison
Secundaire auteur Annet Mons
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Houten : Van Holkema & Warendorf, 2014
Overige gegevens 526 pagina's - illustratie - 23 cm
Annotatie Vertaling van: The wildflower path. - London : Orion Books, 2013 - Zelfstandig te lezen vervolg op: Als wilde bloemen + en: Stemmen uit het verleden
ISBN 9789000333653
PPN 369873009
Genre familieroman
Taal Nederlands