Willy moet verhuizen
DVD

Willy moet verhuizen = Willy doit déménager : Maya de Bij ([2014])

Maya de honingbij is vrolijk en nieuwsgierig en beleeft allerlei avonturen als ze op onderzoek uitgaat met haar beste vriend Willy. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De avonturen van de honingbij Maja de Bij, bekend van de Japanse tekenfilmserie uit de jaren zeventig van de twintigste eeuw, zijn in een remake door Studio 100 opgefrist en in een 3D-versie opgenomen. Maja en Willie heten nu Maya en Willy. De serie was oorspronkelijk gebaseerd op het boek 'Die Biene Maja und ihre Abenteuer' van de Duitse schrijver Waldemar Bonsels uit 1912. Maya de honingbij houdt van haar vrijheid en woont daarom in de wei en niet in de bijenkorf. Ze is vrolijk en nieuwsgierig en beleeft allerlei avonturen als ze op onderzoek uitgaat met haar beste vriend Willy. Ze staat altijd voor iedereen klaar en ontmoet allerlei andere dieren zoals Shelby de slak, Max de worm en Flip de sprinkhaan. Deze nieuwe serie bevat kortere, dynamischer afleveringen waarin meer gebeurt en ook nieuwe personages voorkomen. In totaal zullen er 78 afleveringen van ca. 13 minuten worden gemaakt. Deze dvd bevat vijf verhaaltjes waarin o.a. Shelby een droom heeft en Willy moet verhuizen. Uitgezonden bij Zappelin. Vrolijke avonturen voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5414233181859

Titel Willy moet verhuizen = Willy doit déménager : Maya de Bij
Uniforme titel Willy doit déménager
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Waldemar Bonsels
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, [2014]
Overige gegevens 1 dvd-video (ca. .. min.)
Annotatie Nederlands, Vlaams en Frans gesproken. - Gebaseerd op de boeken van Waldemar Bonsels - Videoversie van de televisieserie: België : Studio 100 Animation
ISBN 5414233181859
PPN 371343666
Thematrefwoord Insecten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Maya de Bij
Boek

Maya de Bij (2013-...)

vol.
Uitgeleend