Hoera voor Gwido!
Boek

Hoera voor Gwido! ([2013])/ met medewerking van Walter Baele, Peter Kustermans, Hans Bourlon en Gert Verhulst

Als verrassing voor zijn verjaardag, mag pinguin Gwido drie vriendjes meenemen op reis. Maar eerst wordt hij geblinddoekt en moet hij raden wie dat zijn. Vierkant hardkartonnen prentenboek met felgekleurde illustraties en voelelementen. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Pinguïn Gwido is jarig. Als verrassing mag hij met drie vriendjes op reis, maar eerst moet hij raden wie dat zijn. Bumba doet hem een blinddoek voor en laat hem voelen. Het zijn beertje Nanadu met haar mooie glinsterrok, Pantuf met zijn ribbelige nijlpaardvel en papegaai Kiwi met zijn gladde buik. Als laatste moet Gwido nog raden waarmee hij op reis gaat: met de fiets of het vliegtuig of misschien met een boot? Vierkant hardkartonnen prentenboekje met felgekleurde clichématige illustraties en enkele voelelementen. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789059169296

Titel Hoera voor Gwido!
Secundaire auteur Jan Maillard ; Walter Baele
Type materiaal Boek
Uitgave Schelle : Studio 100, [2013]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - illustraties - 19 × 19 cm
Annotatie Uitgave gebaseerd op figuren gecreëerd door Jan Maillard. - Omslag vermeldt: Met leuke voelstukjes en tevens Ketnet en Kidz RTL
ISBN 9789059169296
PPN 371309808
Thematrefwoord Verjaardagen ; Voelboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bumba
Boek

Bumba ([2005]-...)

Koffertje met drie vierkante, hardkartonnen prentenboekjes met eenvoudige, felgekleurde illustraties waarin clowntje Bumba en zijn vriendje Bumbalu die steeds tegengestelde dingen doen. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend