Lekkerbekkenboek
Boek

Lekkerbekkenboek (oktober 2013)/ creatie: Studio 100, met medewerking van Leen Vandereyken, Hans Bourlon en Gert Verhulst

Maak de favoriete recepten van o.a. K3, Wickie en Rox. Stap voor stap uitleg van bv. appelchips, spaghettibeestjes en een fruitzwaard. Met enkele verhaaltjes en veel kleurenillustraties. Met wat hulp vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Ben jij ook zo benieuwd naar wat superhelden eten? Dat komt goed uit want in deze uitgave zijn de lievelingsgerechten van alle Studio 100-helden te vinden. Het allermooiste is dat de gerechten beschreven staan met recept. Zo eet jij in een mum van tijd echt superhelden-voedsel net als bijvoorbeeld K3, Wickie en Rox! Bij de ruim zeventig recepten staat telkens beschreven voor hoeveel personen het gerecht bedoeld is en welke benodigdheden vereist zijn. Vervolgens wordt stap voor stap, in een duidelijke letter, uitgelegd hoe je te werk moet gaan. De bereidingstijd van de gerechten wordt niet vermeld. De recepten lopen uiteen van smoothies tot cocktails, van bakrecepten tot stevige diners (pasta's e.d.). Ze worden ondersteund met kleurenfoto's en illustraties van de betreffende superheld. Op sommige pagina's is slechts één recept beschreven, op andere bladzijden wel drie! Ze worden incidenteel afgewisseld met korte verhaaltjes. Overzichtelijke en kleurrijke lay-out met veel kaders in zachte kleuren. Het boek heeft een summiere afkortingenlijst en een uitgebreide inhoudsopgave, maar een register ontbreekt. Waar wacht je nog op? Zet je koksmuts op en verander in een superkeukenheld! Leuke uitgave voor kinderen vanaf ca. 7 jaar (soms met wat hulp).

Specificaties

Nederlands | 9789059169432 | 61 pagina's

Titel Lekkerbekkenboek
Secundaire auteur Leen Vandereyken
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Schelle : Studio 100, oktober 2013
Overige gegevens 61 pagina's - illustraties - 31 cm
ISBN 9789059169432
PPN 371437857
Rubriekscode 629.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Kookboeken
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Kookboeken