Max en de maximonsters
Luisterboek

Max en de maximonsters en andere verhalen van Maurice Sendak ([2014])/ voorgelezen en gezongen door Loes Haverkort, met muziek van Jesse Broekman

Max wordt zonder eten naar bed gestuurd. Hij is zo boos dat hij vlucht en op een eiland met monsters belandt. Naast dit verhaal nog vijf andere verhalen. Met liedjes en muziek. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Luisterversie van het schitterende, klassieke prentenboek 'Max en de maximonsters'* en vijf andere verhalen van Maurice Sendak. Max, die een boze bui heeft en kattenkwaad uithaalt, wordt voor straf zonder eten naar bed gestuurd door zijn moeder. Het wordt Max allemaal te veel en hij zeilt weg van huis. Hij komt terecht op een eiland waar de Maximonsters, zeven eigenaardige, buitengewoon chaotische en veeleisende monsters, wonen. Max is niet bang en temt de Maximonsters, die hem tot onverschrokken koning uitroepen. Het prentenboek werd bekroond met de Caldecott Medal in 1964. Het verhaal van Max en de vijf andere verhalen worden opgeluisterd door muziek van Mozart en verschillende liedjes, voorgelezen en gezongen door actrice Lies Visschedijk, die ook het 'Grote Gruffalo luisterboek'** heeft voorgelezen en gezongen. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047615545

Titel Max en de maximonsters : en andere verhalen van Maurice Sendak
Auteur Maurice Sendak
Secundaire auteur Loes Haverkort ; Jesse Broekman
Type materiaal Luisterboek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, [2014]
Overige gegevens 1 audio-cd (48 minuten) - 12 cm, in omslag 25 cm
Annotatie Weergave van het boek
ISBN 9789047615545
PPN 369666291
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Kattenkwaad ; Angsten ; Monsters ; Boosheid
Taal Nederlands