Programmacode levenslust & liefde
Boek

Programmacode levenslust & liefde beperkende blauwdrukken opsporen en transformeren ([2014])/ Christoph Fasching, vertaling [uit het Duits] Anita Kuiper ; redactie Vitataal tekst & redactie

Aanwijzingen hoe men overtuigingen die men niet langer nodig heeft, kan omzetten om een gelukkiger leven te bewerkstelligen.

Aanwezigheid

Recensie

Het doel van dit boek is transformatie. De auteur claimt dat hij diep in menselijk bewustzijn is afgedaald en een simpele methode heeft gevonden, waarbij mensen hun overtuigingen kunnen opsporen. Zodat zij niet langer geconfronteerd hoeven te worden met pijnlijke negatieve ervaringen. Door de nieuwe patronen raken ze beter afgestemd op Liefde en Levenslust. De schrijver is ervan overtuigd dat de mens in beginsel een volmaakt gelukkig wezen is. Hij legt op heldere wijze, met duidelijke voorbeelden uit, hoe je deze beperkende overtuigingen opspoort in jezelf en hoe je ze vervolgens kunt transformeren. Het doel is dat mensen niet langer hoeven leven in de veronderstelling dat zij afgescheiden zijn van hun bron, maar opnieuw kunnen ervaren, hoe het is om te leven in liefde. Want als je een liefdevol leven wilt, zul je eerst moeten leren om in Liefde te zijn. De auteur heeft meer titels op zijn naam staan waaronder 'De aarde vindt zichzelf opnieuw uit' (2013) en 'De terugkeer van het paradijs' (2012).

Specificaties

Nederlands | 9789460151040 | 253 pagina's

Titel Programmacode levenslust & liefde : beperkende blauwdrukken opsporen en transformeren
Uniforme titel Programmacode levenslust en liefde
Auteur Christoph Fasching
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Anita Kuiper
Type materiaal Boek
Uitgave Eeserveen : Uitgeverij Akasha, [2014]
Overige gegevens 253 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Programmcode : Lebenslust & Liebe. - (c)2013
ISBN 9789460151040
PPN 369577620
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spiritualiteit ; Zelfverwerkelijking
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Spiritualiteit