Leren ontspannen met sofrologie
Boek

Leren ontspannen met sofrologie praktisch handboek ([2014])/ Carole Serrat, Nederlandse vertaling: Marjan Lindt

Praktische oefeningen en tips om beter om te gaan met stress, gebaseerd op de filosofie van sofrologie: een jonge wetenschappelijke school die de fenomenen van het bewustzijn bestudeert.

Aanwezigheid

Recensie

Een praktische gids met een breed scala aan oefeningen en tips om beter om te gaan met stress, gebaseerd op de filosofie van sofrologie: een jonge wetenschappelijke school die de fenomenen van het bewustzijn bestudeert. Het betekent letterlijk de leer van de harmonie van lichaam en geest. Een filosofie, opgezet door psychiater A. Caycedo (Colombia 1960) om je persoonlijke mogelijkheden te ontplooien. Deze ontspanningsmethode in twee delen is geschreven vanuit de praktijkervaring van de Vlaamse schrijfster en coach met technieken uit westerse (NLP) en oosterse bronnen (yoga) als strategie en therapie voor allerlei lichamelijke en geestelijke gezondheidsklachten, zoals beter te leren ademen, slapen en te herstellen van een burn-out. Paperback, duidelijke letter.

Specificaties

Nederlands | 9789044735260 | 223 pagina's

Titel Leren ontspannen met sofrologie : praktisch handboek
Uniforme titel Praktisch handboek leren ontspannen met sofrologie
Auteur Carole Serrat
Secundaire auteur Marjan Lindt
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2014]
Overige gegevens 223 pagina's - 22 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: doeltreffende oefeningen en technieken om stressmechanismen te doorbreken en meer zelfvertrouwen te krijgen - Vertaald uit het Frans - Vertaling van: Mon cours de relaxation. - Marabout, (c)2011
ISBN 9789044735260
PPN 372459951
Rubriekscode 607.39
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Sofrologie
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Sofrologie