Action Man
Boek

Action Man extreme sporten vol avontuur (cop. 2003)/ tekste[n]: Simon Beecroft, vert. [uit het Engels] door Ingrid Buthod

Action Man houdt van extreme sporten, hoewel Dr. X dit probeert te verhinderen. Zo maak je kennis met sporten als skydiving, inline skaten en kungfu. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Tijdens het streven van Action Man om zoveel mogelijk te sporten, wordt hij gehinderd door zijn vijand Dr. X. Met zijn kennis en vaardigheden is Action Man in staat om Dr. X telkens te snel af te zijn. Dit verhaal vormt de rode draad in deze kleurrijke uitgave voor kinderen die kennis willen maken met de wereld van extreme sporten. Aan de hand van vele kleurenfoto's en korte stukjes informatie (in verschillende lettertypes) worden de lezers geïnformeerd over verschillende extreme sporten, waaronder inline skaten, skateboarden, skydiving en kungfu. De foto's zijn voorzien van nuttige bijschriften. Tevens wordt er veel informatie gegeven over uitrusting, geschiedenis, veiligheid, en locaties. Het af en toe moeilijke taalgebruik zullen kinderen voor lief nemen. Uitermate leuk boek voor kinderen vanaf ca. 10 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9041212213

Titel Action Man : extreme sporten vol avontuur
Uniforme titel Extreme sporten vol avontuur
Auteur Simon Beecroft
Secundaire auteur Ingrid Buthod
Type materiaal Boek
Uitgave [Chevron] : Hemma, cop. 2003
Overige gegevens 47 p - ill., krt - 29 cm
Annotatie Oorspr. Engelse uitg.: London [etc.] : Dorling Kindersley, 2001
ISBN 9041212213
PPN 258460318
Rubriekscode 616.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Extreme sporten
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Extreme sporten