Je bent super... Jan!
Luisterboek

Je bent super... Jan! een heus hoorspel ([2014])/ Harmen van Straaten, met o.a. Jeroen Kramer, Nienke de la Rive-Box, Dieuwertje Blok, Job Schuring, Gwen Eckhaus en Harmen van Straaten

Op internaat IJsendoorn loopt iedereen doodsbang rond door de aanwezigheid van pestkop Sebus Archibald, de vreselijke mevrouw De Beuker en de geest van IJsendoorn. Uitgerekend daar moet Jan naar toe. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2013 schreef Harmen van Straaten het Kinderboekenweekgeschenk* 'Je bent super... Jan!' Rubinstein maakte hier in coproductie met Uitgeverij Kluitman een hoorspel van. Harmen van Straaten schreef en illustreerde vele kinderboeken voor alle leeftijden in vele uiteenlopende genres. Ook heeft hij voor Sesamstraat animaties gemaakt. Jans ouders zijn zomaar verdwenen. Is dat gebeurd door een mislukte goocheltruc van meneer Stromboli? Jan zit in ieder geval goed in de problemen omdat het ministerie van Alleenstaande en In de steek gelaten kinderen heeft bepaald dat hij naar een kostschool moet. Op internaat IJsendoorn loopt iedereen doodsbang rond door de aanwezigheid van pestkop Sebus Archibald, de vreselijke mevrouw De Beuker en de geest van IJsendoorn. De situatie lijkt wanhopig, maar niet voor Super Jan. Heeft Jan zijn superkrachten nog wel? Met o.a. Nienke de la Rive-Box, Jeroen Kramer, Dieuwertje Blok, Gwen Eckhaus, Job Schuring en ook met Harmen van Straaten zelf. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047616689

Titel Je bent super... Jan! : een heus hoorspel
Auteur Harmen van Straaten
Secundaire auteur Jeroen Kramer
Type materiaal Luisterboek
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, [2014]
Overige gegevens 1 cd (.. uur, .. min.)
ISBN 9789047616689
PPN 369424514
Thematrefwoord Kostscholen
Taal Nederlands