Zing met Dora
DVD

Zing met Dora ([2014])/ created by Chris Gifford, Valerie Walsh Valdes, Eric Weiner, producer Miken Wong, Marc Amiel ; directed by George Chialtas, Allan Jacobsen

Drie avonturen van Dora en haar aapje Boots. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Hoofdpersoon in deze oorspronkelijk Amerikaanse animatieserie is het ongeveer zevenjarige Latino-meisje Dora. Samen met het aapje Boots en andere vriendjes beleeft ze avonturen. Ze wordt geholpen door haar pratende rugzakje waar allerlei nuttige dingen inzitten, zoals een landkaart. Elke aflevering verloopt volgens een vast patroon en bevat veel herhalingen en een aantal liedjes. Ook zitten er elementen in van een computerspel, bijvoorbeeld een muisaanwijzer die op het juiste antwoord of voorwerp klikt. Intussen leren de kinderen ook Nederlandse en Engelse woordjes, tellen en kleuren. Samenwerking en vriendschap zijn altijd belangrijk. De kijkers worden aangespoord actief mee te doen: antwoord geven, meebewegen, iets zoeken of roepen. De serie wordt uitgezonden door Nickelodeon, er zijn ook prentenboekjes en veel merchandise van Dora verkrijgbaar. Deze dvd bevat drie afleveringen en een bonusaflevering van 'Go Diego go!' In de titelaflevering hebben Dora en Boots een microfoon. Als Benny vergeet om uitnodigingen voor zijn meezingfeestje te versturen, helpen ze hem om met de microfoon iedereen op te roepen. Maar dan moeten ze wel eerst de schuur van Benny vinden. Leuk voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Meerdere talen | 5050582967609

Titel Zing met Dora
Uniforme titel Dora rocks
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Chris Gifford ; Valerie Walsh Valdes ; Eric Weiner ; George Chialtas ; Allan Jacobsen ; Miken Wong
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Paramount Pictures, [2014] - [Amsterdam] : distributed by Universal Pictures Benelux
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 93 min.) - kleur, geluid
Annotatie 6 talen gesproken waaronder Nederlands. - Labeltitel: Dora rocks - Videoversie van de animatiefilms: Verenigde Staten : Viacom International, (c)2012 - Bevat: Zing met Dora! ; Baby Bongo's grote muziekshow ; Kleine Kaart - Bevat ook onder meer: Bonusaflevering van Go Diego Go: Alicia & Witstaart redden een hertje!
ISBN 5050582967609
PPN 372731279
Taal Meerdere talen

Relaties/Serie

Dora the explorer
DVD

Dora the explorer (2005-...)

vol.
Uitgeleend