Klaar voor de wedstrijd
Boek

Klaar voor de wedstrijd ([2014])/ Carine Aerts, met tekeningen van Mark Janssen ; idee & inhoudelijk en grafisch concept: ZNU

Lisa en haar broertje Lars doen mee met de wielenwedstrijd van het dorp. Ze hebben samen met hun vader een kar gemaakt, die op een boot lijkt. Dat komt van pas! AVI-E4. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Recensie

Lisa en haar broertje Lars doen mee met de wielenwedstrijd van het dorp. Ze hebben samen met hun vader een zeepkistkar gemaakt die wel erg veel op een boot lijkt. Natuurlijk willen zij de beker winnen, maar er doen ook veel andere kinderen mee. Het wordt extra lastig als ze tijdens de wedstrijd uit de bocht vliegen. Maar dan komt de vorm van de kar ineens erg van pas. Leuk verhaaltje in de serie 'Ssst... ik lees!'* voor kinderen in groep 4 van de basisschool, AVI-E4. De teksten zijn gedrukt in een duidelijke, grote letter, bevatten veel dialoog en mede dankzij de vrolijke, gekleurde paginagrote illustraties is het verhaal prima te volgen voor de doelgroep. Het is leuk, spannend, niet te lang en heeft natuurlijk een blij eind. Leuke uitgave. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044738353 | 24 pagina's

Titel Klaar voor de wedstrijd
Auteur Carine Aerts
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Secundaire auteur Mark Janssen
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2014]
Overige gegevens 24 pagina's - tekeningen - 22 cm
ISBN 9789044738353
PPN 372478077
Thematrefwoord Wedstrijden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ssst... ik lees!
Boek

Ssst... ik lees! (2005-...)

vol.
Uitgeleend