Een nieuwe poes in huis
Boek

Een nieuwe poes in huis ([2014])/ Geert Dhooge, met tekeningen van Hilde Van Craen ; idee & inhoudelijk en grafisch concept: ZNU

De poes van oom Luuk heeft twee kleintjes. Loes en Jelle willen graag een van de kleintjes hebben. Maar ze hebben thuis al een poes. AVI-E4. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Recensie

Loes en Jelle gaan met hun ouders groenten ophalen bij oom Luuk. In de schuur bij zijn huis ontdekt Loes dat de poes van hun oom twee kleintjes heeft. Loes en Jelle zouden graag een poesje mee naar huis nemen, maar hun ouders voelen daar niets voor, ze hebben immers al een kat. Thuis ontdekken ze echter dat een van de diertjes stiekem in papa's fietskar gekropen is. De opmaak van de bladzijden is royaal, maar er staat vrij veel tekst op de pagina's. Er staan gekleurde afbeeldingen op elke pagina van verschillende grootte, die momenten uit het verhaal illustreren. Deel uit de reeks 'Ssst... ik lees!'*. Dit deel is bedoeld voor kinderen in groep 4 (AVI-E4). De omslagillustratie heeft een serie-uiterlijk; op de achterkant staat uitleg over het AVI-systeem en het CLIB-niveau. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044738360 | 24 pagina's

Titel Een nieuwe poes in huis
Auteur Geert Dhooge
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Secundaire auteur Hilde Van Craen
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2014]
Overige gegevens 24 pagina's - tekeningen - 22 cm
ISBN 9789044738360
PPN 372477879
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Ssst... ik lees!
Boek

Ssst... ik lees! (2005-...)

vol.
Uitgeleend