Knuffelen met Pim & Pom
Boek

Knuffelen met Pim & Pom ([2014])/ getekend door Fiep Westendorp

Poezen Pim en Pom doen alles samen en zijn gek op knuffelen. Vierkant stoffen prentenboek zonder tekst met eenvoudige illustraties in heldere kleuren en knisperpagina's. Vanaf ca. 6 maanden.

Recensie

In dit tekstloze, stoffen knisperboekje laten de twee gezworen vrienden Pim en Pom zien dat ze alles samen doen, zoals spelen met een breiwerkje en in hun kattenmandje slapen. Het boekje is gebaseerd op de verhalen over de twee katten van Mies Bouhuys en verscheen tegelijk met o.a. 'Badderen met Pim & Pom', een plastic badboekje, een hardkartonnen peuterboekje om tot tien te leren tellen* en 'Pim en Pom : Het grote avontuur'**, een voorleesboek voor kleuters. De nieuwe uitgaven hebben te maken met de film over het tweetal die in het voorjaar van 2014 is uitgekomen. Het knisperboekje is uitgevoerd in felle kleuren, waartegen de zwarte en de zwart-wit gestreepte poes goed afsteken. Bij de illustraties kan aan dreumesen al het een en ander verteld worden. Baby's zullen gefascineerd zijn door het knisperelement. Informatie is te vinden op www.pimenpom.nl, dat een apart kinderluik heeft, waar onder meer leuke filmpjes te zien zijn. Voor baby's vanaf ca. 6 maanden.

Specificaties

Nederlands | 9789045116488

Titel Knuffelen met Pim & Pom
Uniforme titel Knuffelen met Pim en Pom Pim & Pom knisperboekje Pim en Pom knisperboekje Pim & Pom Pim en Pom
Auteur Fiep Westendorp
Secundaire auteur Mies Bouhuys
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Fiep, [2014]
Overige gegevens 8 ongenummerde pagina's - illustraties - 15 × 16 cm
Annotatie Fiep Amsterdam is een imprint van Em. Querido's Uitgeverij BV. - Titel op het verpakkingsmateriaal: Pim & Pom knisperboekje. - Dit knisperboekje (tekstloos) met tekeningen van Fiep Westendorp is gebaseerd op de verhalen over Pim & Pom van Mies Bouhuys
ISBN 9789045116488
PPN 370147650
Genre Boekstart
Thematrefwoord Vriendschap ; Katten ; Stoffen boeken ; Tekstloze prentenboeken
Taal Nederlands