Fatale affaire
Boek

Fatale affaire (april 2014)/ Marie Force, vertaling [uit het Engels]: Femke Pos

Sam Holland werkt bij de moordbrigade van Washington; ze onderzoekt de moord op een senator, wiens bureauchef woest aantrekkelijk is.

Aanwezigheid

Recensie

Sam Holland is brigadier bij de moordbrigade van Washington; zij onderzoekt de moord op een geliefde senator. Zijn bureauchef, die het lijk gevonden heeft, is woest aantrekkelijk en Sam heeft net een vervelende relatie met stalking achter de rug. Deze mix vraagt om spanning en seks. Veel heftige seks, gruwelijke moorden en wilde emoties die steeds op niets uitlopen. Springerig, veel personages, die vervolgens niet meer terugkomen en snelle wisselingen van gebeurtenissen. Drie moordaanslagen op de hoofdpersoon, door drie verschilden misdadigers is wat veel. De vrouwelijke hoofdpersoon lijkt er niet erg van onder de indruk en bespringt op gezette tijden de mannelijke hoofdpersoon. Elke aangekondigde ramp loopt op niets uit. Dat maakt dat je als lezer nauwelijks kans krijgt om je in te leven in het verhaal. Dit is het eerste boek in een serie met Sam Holland in de hoofdrol die vertaald is, de andere delen zijn wel in het Engels verkrijgbaar. Pocket met vrij kleine druk en smalle marges.

Specificaties

Nederlands | 9789034753304 | 398 pagina's

Titel Fatale affaire
Auteur Marie Force
Secundaire auteur Femke Pos
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Harlequin Holland, april 2014
Overige gegevens 398 pagina's - 18 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Een Sam Holland-thriller - Vertaling van: Fatal affair. - Ontario, Canada : Carina Press, (c)2010
ISBN 9789034753304
PPN 372699936
Genre detectiveroman - romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

IBS thriller
Boek

IBS thriller (2009-...)

vol. 83
Uitgeleend