Het licht breekt door
Grote Letter Boek

Het licht breekt door ([2014])/ Julia Burgers-Drost

Een oudere vrouw en haar kleindochter ontdekken dat er een nieuwe toekomst ligt in het dorp waar ze voor een bruiloft te gast zijn.

Aanwezigheid

  • <img src=images/notok.gif border=0 alt="(Nog) niet beschikbaar">
    Liefde en Leven - 2e verd. - Grootletterboeken BURG

Recensie

Aniek Marwijk krijgt te horen dat ze moet stoppen met haar opleiding voor verpleegkundige. Om er helemaal uit te zijn vergezelt ze haar oma naar een bruiloft in een klein dorp. Voor beide vrouwen is de kennismaking met het dorp en haar bewoners zo positief dat ze besluiten er een tijd te blijven. Aniek werkt mee bij de bed & breakfast en valt in als doktersassistente. Haar oma ontfermt zich over een gehandicapte man die alleen achter is gebleven. Aniek is verliefd op de liefde, maar als ze denkt een partner te hebben gevonden, blijkt die een voor haar onbekend verleden te hebben. Een positieve roman met sterke vrouwen als hoofdpersonen. De titel van het boek is ontleend aan een Bijbelvers, passend want het (protestantse) geloof speelt een grote rol in dit familieverhaal dat een zelfstandig te lezen vervolg is op 'Jij bent mijn doel'. Het boek past in de VCL-serie waarvoor de veelgelezen schrijfster - die in 2013 overleed - sinds 1983 schreef. Voor een grote lezerskring.

Specificaties

Nederlands | 9789401902007 | 385 pagina's

Titel Het licht breekt door
Auteur Julia Burgers-Drost
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Utrecht : Kok Omniboek, [2014]
Overige gegevens 385 pagina's - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Utrecht : VCL serie, (c)2013. - (VCL serie) - Met grote letter gedrukt - Vervolg op: Jij bent mijn doel
ISBN 9789401902007
PPN 374783020
Genre familieroman - protestants milieu
Taal Nederlands