Fallen
Boek

Fallen Engelen in het donker ([2014])/ Lauren Kate, uit het Engels vertaald door Mireille Vroege

Zeven verhalen die zich afspelen in de wereld van Fallen. Een feest loopt heel erg uit de hand, Miles betreedt de duisternis en een liefdesscène tussen Luce en de Daniel. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

Verhalenbundel met zeven korte achtergrondverhalen met momenten uit de levens van de belangrijkste personages uit de romantische fantasy-serie 'Fallen'. Een feest loopt heel erg uit de hand, Arrianne doet groot inkopen in een kringloopwinkel, Daniël verstopt zich in de sloppenwijken van L.A., Miles betreedt de duisternis, Roland Sparks heeft een ongemakkelijk gesprek met Francesca op de mysterieuze Kustschool, Cam jaagt op een Verschoppeling, en ten slotte een liefdesscène tussen de steeds weer opnieuw gereïncarneerde Luce en de Gevallen Engel Daniël. De Amerikaanse schrijfster is zeer geïnteresseerd in religie. De invloed van de Bijbel, die zij als een literair werk ziet, is terug te vinden in haar werk. De verhalen sluiten aan bij gebeurtenissen die plaatsvonden in de vier delen uit de serie 'Fallen'. Met fenomenen als Gevallen Engelen, Verkondigers, Verschoppelingen en Demonen zijn ze lastig te begrijpen voor lezers die de serie niet kennen. Daarom zullen alleen fans van de serie genieten van dit boekje. Voor jongeren vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000337705 | 55 pagina's

Titel Fallen : Engelen in het donker
Uniforme titel Engelen in het donker
Auteur Lauren Kate
Secundaire auteur Mireille Vroege
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Van Goor, [2014]
Overige gegevens 55 pagina's - 24 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Een inkijkje in de bijzondere wereld van Fallen. - Van Goor maakt deel uit van Unieboek|Het Spectrum bv, Houten - Antwerpen - Vertaling van: Angels in the Dark. - Tinderbox Books Group, (c)2014
ISBN 9789000337705
PPN 373735332
Genre science-fiction - verhalenbundel
Thematrefwoord Paranormale verschijnselen ; Reincarnatie ; Verliefdheid
Taal Nederlands