Glimmerberry bal
DVD

Glimmerberry bal de film ([2014])/ directed by Bob Hathcock

Drie avonturen van Strawberry en haar vriendinnen in Berry Bittystad. Ze bereiden zich voor op het Glimmerberry oogstfeest, het vorstfeest en het Glimmerberry Bal. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Drie avonturen in 3D-cgi-animatie over Strawberry Shortcake, een meisje dat samen met haar vriendinnen Blueberry Muffin, Raspberry Torte, Plum Pudding, Orange Blossom en Lemon Meringue in Aardbeienland woont. De avonturen draaien rond het Glimmerberry vorstfeest, het oogstfeest en het Glimmerberry bal. Onderdeel van de festiviteiten is dat de meisjes een cadeau verzinnen voor een speciale vriend. Zo leren ze elkaar beter kennen. Ook gaan ze op zoek naar een nieuwe locatie voor het bal. Ze vinden een grot, maar het blijkt dat daar ook andere bewoners zijn waar ze rekening mee moeten houden. Door samenwerken, geloven in jezelf en ook denken aan anderen komt alles tot een goed einde. Common Sense (i) vindt het vrouwelijke gedrag en de interesses van de meisjes wel stereotiep, maar de boodschap en de probleemoplossende vaardigheden zeker aantrekkelijk. Er is een connectie met de speelgoedlijn. De avonturen zijn bekend van Disney Channel en Ketnet. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 0358711983600355

Titel Glimmerberry bal : de film
Uniforme titel The Glimmerberry Ball movie
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Bob Hathcock
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Just Bridge, [2014]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 66 min.) - kleur, geluid
Annotatie Nederlands gesproken - Videoversie van het televisieprogramma: Verenigde Staten : Moonscoop, 2009 - Oorspronkelijke titel: Strawberry Shortcake: The Glimmerberry Ball movie
ISBN 0358711983600355
PPN 373735065
Taal Nederlands