TinkerBell en de piraten
DVD

TinkerBell en de piraten = Clochette et la fée pirate ([2014])/ directed by Peggy Holmes, produced by Jenni Magee-Cook

TinkerBell en haar elfenvriendjes proberen het elfje Zarina te vinden, dat blauw elfenstof heeft gestolen. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vijfde Disney-animatiefilm* met een avontuur van het elfje TinkerBell dat bekend werd uit de films over Peter Pan (1953). Het elfje Zarina, dat werkt als elfenstofbewaarder, is nieuwsgierig en ondernemend. Na een mislukt experiment steelt zij al het blauwe elfenstof en gaat samenwerken met de piraten van de Schedelrots. TinkerBell en haar vriendinnen moeten Zarina en het elfenstof terugvinden om hun woonplaats Pixie Hollow te redden. Ze beleven een spannend avontuur op een piratenschip. Monica Meijer (Cinemagazine, i) geeft 3 1/2 (van 5) sterren: 'fraai geanimeerd, met oog voor detail en liefde voor de personages en Pixie Hollow. (...) Het scenario is vakkundig opgebouwd, waardoor de film geen moment inzakt. Het is bij vlagen oprecht spannend! De karakters zijn innemend en grappig (...) Thema's als vriendschap, loyaliteit en op zoek gaan naar je eigen identiteit en talent zijn met zorg in het verhaal verweven en geven de film de welkome diepgang.' Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Engels | 8717418434274

Titel TinkerBell en de piraten = Clochette et la fée pirate
Uniforme titel TinkerBell TinkerBell and the pirate fairy The pirate fairy Clochette et la fée pirate
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Peggy Holmes ; Jenni Magee-Cook ; Mae Whitman ; Angela Schijf
Type materiaal DVD
Uitgave [Hoofddorp] : Buena Vista Home Entertainment, [2014]
Overige gegevens 1 dvd-video (78 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Engelstalige stemacteurs onder andere: Mae Whitman, Christina Hendricks, Tom Hiddleston. - Nederlandstalige stemacteurs onder andere: Angela Schijf, Eva Simons, Louis Talpe. - Engels, Frans of Nederlands gesproken en ondertiteld - Videoversie van de animatiefilm: Verenigde Staten : Disneytoon Studios, 2014 - Oorspronkelijke titel: TinkerBell and the pirate fairy - Bevat ook: Korte Mick Mouse-animatie: "Koelbloedig"
ISBN 8717418434274
PPN 380231794
Genre sprookjes
Thematrefwoord sprookjesfiguren
Taal Engels