Het liefdesrecept
Boek

Het liefdesrecept (februari 2014)/ Prunella Bat, illustrations by Donata Pizzato, Blasco Pisapia and Maurizio De Bellis ; Nederlandse [uit het Italiaans] vertaling: Eva Goethijn

Princess College maakt zich op voor de jaarlijkse reünie van oud-leerlingen. Maar een dag voor de reünie vernielt de meidengroep 'Superwereldmeiden' het buffet. Kunnen Vicky en haar vriendinnen de reünie nog redden? Vanaf ca. 9 jaar?

Aanwezigheid

Recensie

Princess College maakt zich op voor de jaarlijkse reünie van oud-leerlingen. Om het buffet te verzorgen wordt de beste oud-leerlinge Wei uit Hongkong overgevlogen. Wei is de zus van Lin, die samen met Vicky en nog twee meisjes de 'Fantastische Vier' vormt. Wei is verliefd en ook bij anderen bloeit de liefde op. Behalve bij Vicky, die zich afvraagt wat liefde eigenlijk is. Een dag voor de reünie vernielt de rivaliserende meidengroep 'Superwereldmeiden' het buffet. Zesde, niet los te lezen deeltje uit de serie 'Prinsessen School'*, waarin Vicky het verhaal verteld, aangevuld met e-mails en dagboekfragmenten. Het oppervlakkige geheel staat bol van de personen en (eerdere) gebeurtenissen. Bevat veel lange zinnen en Engelse woorden. Zoete opmaak met hartjeskaders en heel veel cartoonachtige kleurrijke illustraties. Roze omslag. Wensvervullend verhaal voor meisjes vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462341562 | 128 pagina's

Titel Het liefdesrecept
Auteur Prunella Bat
Secundaire auteur Donata Pizzato ; Eva Goethijn
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Sint-Niklaas : Abimo, februari 2014
Overige gegevens 128 pagina's - illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling van: Ricetta d'amore. - Milano : Edizioni Piemme, (c)2010
ISBN 9789462341562
PPN 375045031
Genre schoolverhaal - sprookjes
Thematrefwoord Verliefdheid ; Kostschoolleven
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Prinsessen School
Boek

Prinsessen School (2011-...)

vol. 6
Uitgeleend
Prunella Bat