LeespuntES
Boek

LeespuntES leesboekjes Spaans. Crímenes al sol. Pasión mortal (2014), auteur Mónica Hagedorn Castro-Peláez ; illustraties Bartolomé Seguí ; Nederlandse bewerking Yonina Pullens ; redactie Frank Groenman

Leesboekje in eenvoudig Spaans over het onderzoek naar de moord op een kapster.Bij zijn onderzoek naar een vermoorde kapster wordt commissaris Cuervo geholpen door zijn moeder. Met illustraties en opdrachten. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 17/10/2024
    Literatuur en Cultuur - 1e verd. - Romans Andere talen - Schooluitgaven SPAA HAGE

Recensie

Schooluitgave Spaans voor beginners over een crime passionel op een kapster in Madrid. Commissaris Cuervo dreigt op dood spoor te geraken, maar dankzij zijn moeder, vaste klant in de kapsalon van de vermoorde kapster, komt er schot in de zaak. Boekje maakt deel uit van de detectiveserie 'Crímenes al sol' (Moorden op klaarlichte dag). Spannend verhaal met verhelderende tekeningen o.a. van Cuervo terwijl hij aan het bureau staat te bellen en vertaling van kernwoorden onderaan. De tekst kent korte hoofdstukken en leest soepel. De diverse oefeningen per hoofdstuk achterin vergroten woordenschat, grammaticale kennis en leesvaardigheid. Is na half jaar Spaans op havo en vwo te lezen. Kan naast elke methode gebruikt worden. Ook voor zelfstudie door de antwoorden achterin. Niveau: A1, vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Spaans | 9789460308642 | 40 pagina's

Titel LeespuntES : leesboekjes Spaans. Crímenes al sol. Pasión mortal
Auteur Mónica Hagedorn Castro-Peláez
Secundaire auteur Bartolomé Seguí ; Yonina Pullens ; Frank Groenman
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Almere : intertaaL, 2014
Overige gegevens 40 pagina's - illustraties - 19 cm
Annotatie Niveau A1 - Licentie-uitgave van Pasión mortal. - Stuttgart : Ernst Klett Sprachen GmbH, (c)2004
ISBN 9789460308642
PPN 375133380
Genre detectiveroman
Taal Spaans

Relaties/Serie

LeespuntES
Boek

LeespuntES leesboekjes Spaans. Crímenes al sol (2014-...)

vol.
Uitgeleend