Yesterday's voices
Boek

Yesterday's voices (2013-...)

Specificaties

Engels

Titel Yesterday's voices
Type materiaal Boek
Uitgave Twickenham : ReadZone, 2013-...
Overige gegevens - 20 cm
Annotatie 1995: Vanaf 2014 plaats van uitgave: Ludlow
PPN 37537146X
Taal Engels

Relaties/Serie

Gladiator
Boek

Gladiator the story of a fighter (2013)

Nadat hij vijf jaar als gladiator in Rome heeft moeten vechten, keert een jongeman terug naar zijn stam in Groot-Brittannie. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden.Een jongeman heeft vijf jaar als gladiator in Rome moeten vechten. Nu keert hij terug naar zijn stam in Groot-Brittannie. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Dee Phillips
Runaway
Boek

Runaway the story of a slave (2013)

Een vrouw is als slavin geboren op een plantage. Nu is ze op de vlucht naar de vrijheid. Ze vertelt haar levensverhaal. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden.Een vrouw is als slavin geboren op een plantage. Nu is ze op de vlucht naar de vrijheid. Ze vertelt haar levensverhaal. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar.

vol.
Beschikbaar | klik hier om de beschikbaarheid te bekijken
Dee Phillips
Titanic
Boek

Titanic the story of a disaster (2013)

Een meisje is zwanger. De familie waarvoor ze werkt gaat naar Amerika. Ze mag mee op de Titanic. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden.Anna is zwanger. De familie waarvoor ze werkt gaat naar Amerika. Anna mag mee op de Titanic. Verhaal in korte zinnen en makkelijke woorden. Vanaf ca. 12 jaar.

vol.
Uitgeleend tot: 13/11/2024
Dee Phillips