The best of me [Nederlands]
Boek

The best of me [Nederlands] = (Het beste van mij) ([2014])/ Nicholas Sparks, uit het Engels vertaald door Harmien Robroch

Een man en een vrouw uit verschillende sociale klassen worden verliefd op elkaar, maar verliezen elkaar toch uit het oog.

Aanwezigheid

Recensie

Dawson Cole ontmoet zijn jeugdliefde Amanda na 25 jaar weer, wanneer Tuck is overleden, de man die voor hen beiden zoveel heeft betekend. Het huis - of eigenlijk: de garage - van Tuck werd een thuis voor Dawson, toen hij niet meer bij zijn vader kon blijven wonen. Dawson is een buitenbeentje in zijn criminele familie. De ouders van Amanda deden er alles aan om hun dochter bij Dawson uit de buurt te houden. Als de twee elkaar terugzien, is Amanda getrouwd en moeder. Aan wie blijft zij trouw: aan haar jeugdliefde, of aan haar gezin? In oktober verschijnt de verfilming van deze roman, dit is de filmeditie. De roman die van A tot Z boeit, levert een perfect verhaal, ook voor een film, met naast romantiek ook actie, spanning en mysterieuze elementen. Aanrader voor een groot, vrouwelijk publiek. Vrij kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789022571538 | 302 pagina's

Titel The best of me [Nederlands] = (Het beste van mij)
Uniforme titel Het beste van mij
Auteur Nicholas Sparks
Secundaire auteur Harmien L. Robroch
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2014]
Overige gegevens 302 pagina's - 22 cm
Annotatie Filmeditie - Vertaling van: The best of me. - London : Sphere, 2011
ISBN 9789022571538
PPN 372653375
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Klassenverschillen
Taal Nederlands