Truly, madly, deeply
Boek

Truly, madly, deeply (2014)/ edited by Sue Moorcroft, & introduced by Jill Mansell

Bundel met vierentwintig korte romantische verhalen, ingeleid met samenvattingen van het leven van de even zovele Engelstalige schrijfsters.

Recensie

Bundel met 24 romantische korte verhalen van 24 verschillende schrijfsters, die allemaal lid zijn van de Romantic Novelists' Association. Onder hen zijn bekende namen uit dit genre zoals Adèle Parks, Katie Fforde en CaroleMatthews. De verhalen hebben als gemeenschappelijk thema de belofte van een nieuwe liefde of het oplaaien van een oude en worden vooraf gegaan door een korte samenvatting van het leven van de schrijfster en haar werk. Een paar verhalen spelen zich af in vroeger tijden, variërend van de middeleeuwen tot de 18e, 19e eeuw en de Tweede Wereldoorlog. Zo besluit in 1863 een jonge vrouw uit Lancashire naar Australië te emigreren in de hoop de hongerdood te ontlopen die haar man fataal is geworden. Op de boot ontmoet ze een weduwnaar met twee kinderen. De romantiek wordt in allerlei vormen gepresenteerd: er zijn bruiloften, verbroken beloften, kinderen waar de vader geen weet van heeft, ongelukkige liefdes, superromantische, geheime, oude en nieuwe liefdes. Soms verrassend, grappig of ontroerend. Niet alle verhalen zijn even geslaagd, maar het geheel is licht en luchtig: prima vakantielectuur voor een groot, vrouwelijk lezerspubliek. Normale druk.

Specificaties

Engels | 9780263245615 | 415 pagina's

Titel Truly, madly, deeply
Secundaire auteur Sue Moorcroft ; Jill Mansell
Type materiaal Boek
Uitgave Richmond, Surrey : Mills & Boon, 2014
Overige gegevens 415 pagina's - 20 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: "24 new stories". - Franse pagina vermeldt: "A heart-melting collection of the best romantic fiction from Mills & Boon and the Romantic Novelists' Assocuation". - Mills & Boon is een imprint van Harlequin (UK) Limited
ISBN 9780263245615
PPN 375524614
Genre romantische verhalen - verhalenbundel
Taal Engels