Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Paris Empire
Boek

Paris Empire (april 2014)/ tekst Christophe Arleston, tekeningen Alessandro Barbucci ; inkleuring Nolwenn Lebreton ; vertaling [uit het Frans] Mat Schifferstein

Ballonstrip.Ballonstrip.

Recensie

Het tweede deel van de stripserie over de spiegelwereld Ekhö speelt zich af in Parijs. De hoofdpersoon Fourmille blijkt na de erfenis die zij in het vorige deel had ontvangen toch blut te zijn en samen met haar partner Grace accepteert zij een uitnodiging om te strippen in de Rosse Molen in Parijs. In Parijs moet Fourmille een aanslag tegen de keizer van Frankrijk tegenhouden en dat gebeurt door de geest over te nemen van de zoon van de keizer, die eerder is verongelukt op dezelfde manier als lady Di. De spiegelwereld waar al deze avonturen zich afspelen, wordt beheersd door de zogenoemde Preshaunen (soort eekhoorns). Een zeer fantasierijke strip met veel humor, prachtige gedetailleerde tekeningen die af en toe te klein zijn afgedrukt (zoveel leuke en mooie details). Fraai en sfeervol kleurgebruik, speelse lay-out en goed te volgen teksten. Een bijzondere, fantasierijke en leuke strip. Goed te lezen zonder voorkennis van het eerste deel, 'New York' (2013)*.

Specificaties

Nederlands | 9789024564309 | 51 pagina's

Titel Paris Empire
Auteur ... Barbucci
Secundaire auteur Christophe Arleston ; Nolwenn Lebreton ; Mat Schifferstein
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij L, april 2014
Overige gegevens 51 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Enkele letters op de titelpagina in spiegelbeeld - Vertaling van: Paris Empire. - Editions Soleil/Arleston/Barbucci, (c)2014. - (Ekhö, monde miroir)
ISBN 9789024564309
PPN 370147464
Genre stripverhaal - science-fiction
Taal Nederlands