Fataal oordeel
Boek

Fataal oordeel (juni 2014)/ Marie Force, vertaling [uit het Engels]: Karin Schuitemaker

Inspecteur Sam Holland zoekt de man die haar vader neerschoot en onderzoekt de moord op een goede vriend van haar geliefde senator.

Aanwezigheid

Recensie

Sam Holland, inmiddels inspecteur bij de moordbrigade van Washington, krijgt te maken met een moord op een goede vriend en diens zoon van haar geliefde senator Nick Cappuano. De pers heeft lucht gekregen van geheimen uit haar verleden, er loopt een intern onderzoek naar haar en Sam denkt de man gevonden te hebben die haar vader, commissaris Skip Holland, neerschoot waardoor hij verlamd raakte. Genoeg stof voor een dynamisch verhaal met veel afwisseling. Hoog actietempo en veel variatie in gebeurtenissen. Het hele politieteam geeft zich over aan ruige seksavonturen en komt tussendoor nog net toe aan het opsporingswerk. Het leven van Sam en Nick staat regelmatig op het spel, ook haar medewerkers ontkomen niet aan aanslagen op hun leven. Aan enige uitdieping van de karakters komt de auteur niet toe. Dit is het tweede boek in een serie met Sam Holland in de hoofdrol dat vertaald is, het derde boek komt in augustus uit in het Nederlands. Het boek is uitgegeven door Harlequin dit is ook de uitgever van de bouquetreeks. Het niveau komt daar mee overeen. Het eerste verhaal rond Sam Holland was 'Fatale affaire'*. Pocket met kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789034753342 | 446 pagina's

Titel Fataal oordeel
Auteur Marie Force
Secundaire auteur Karin Schuitemaker
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Harlequin Holland, juni 2014
Overige gegevens 446 pagina's - 18 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Een Sam Holland-thriller - Vertaling van: Fatal justice. - Ontario, Canada : Carina Press, (c)2011
ISBN 9789034753342
PPN 375899324
Genre detectiveroman - romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

IBS thriller
Boek

IBS thriller (2009-...)

vol. 87
Uitgeleend
Fataal serie
Boek

Fataal serie (2014-...)

vol. [2]
Uitgeleend
Marie Force