Tafels leren
Boek

Tafels leren ([2014])/ vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar, redactie: Vitataal

Oefen de tafels van twee tot en met twaalf. Met een toverloep kun je zien of je antwoorden goed zijn. Hardkartonnen uitgave met een overzichtstabel en enige rekenpuzzels. Vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.

Recensie

Heb jij ook zo'n hekel aan het oefenen van de tafels van vermenigvuldiging? Het wordt een stuk leuker met behulp van deze uitgave! In deze langwerpige uitgave is aan elke tafel (behalve de 1) is een dubbele pagina gewijd. Op de linkerpagina vinden we steeds een aantal uitdagende cijferraadsels met een pakkende titel (twee is oké, magie met drie, succes met zes, enz.). Op de rechterpagina staat de tafel telkens uitgeschreven (van 2 t/m 12). De antwoorden hiervan zijn onzichtbaar en enkel te lezen met de bijgeleverde toverloep*. De dikke, kartonnen pagina's zijn kleurrijk en steeds op dezelfde manier vormgegeven. Verscheen in de serie 'Toverkunst'**. Leren op een magische en zelf corrigerende/controlerende manier was nog nooit zo leuk! Zeer bruikbaar voor thuis en op school bij een eerste kennismaking van de tafels van vermenigvuldiging. Geschikt voor kinderen van ca. 6 t/m 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048309849 | 25 pagina's

Titel Tafels leren
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2014]
Overige gegevens 25 pagina's - illustraties - 29 cm - 1 toverloep
Annotatie Omslag vermeldt: Leerplezier met je toverloep! - Vertaling van: Magic times tables. - London : Arcturus Publishing Limited, 2013
ISBN 9789048309849
PPN 372490662
Rubriekscode 512
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Rekenen
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Rekenen