De jacht op de valse koekjes
Boek

De jacht op de valse koekjes ([2014])/ Hilde Vandermeeren, met illustraties van ivan & ilia ; redactie: Anneriek van Heugten

het gaat niet goed met de bakkerij van de vader van Floor. Dan komt er ook nog een koekjesfabriek in de buurt. Maar Floor en Pim ontdekken dat er iets raars is met die koekjes. Samenleesboek op AVI-E3 en AVI-E4. Vanaf ca. 6.5 jaar.

Recensie

De vader van Floor bakt heerlijke koekjes. Toch gaat het slecht met de dorpsbakkerij. En het wordt nog erger als een zekere Karel Krent een oude fabriek in de buurt koopt om er koekjes te gaan maken. Floor en haar vriendje Pim ontdekken dat er een luchtje zit aan die fabriekskoekjes en gaan op onderzoek uit. Deel uit de serie 'Samenleesboeken'*, speciaal geschreven voor het duolezen in groep drie en vier. De zwarte tekst op AVI-E3 en de blauwe tekst op AVI-E4 zijn geschreven in hedendaags taalgebruik met veel dialoog. Speelse opmaak door de vele grote en kleine gekleurde illustraties die niet door de tekst heen lopen. Elk hoofdstuk eindigt met een startvraag voor een gesprekje. Bevat achterin informatie over samen lezen, tips voor kinderen en een serieoverzicht. Bruikbaar boekje voor de gevorderde eerste lezers. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789053006016 | 69 pagina's

Titel De jacht op de valse koekjes
Auteur Hilde Vandermeeren
Instelling /Ivan & Ilia Illustraties, Maastricht
Secundaire auteur Anneriek van Heugten
Type materiaal Boek
Uitgave Drunen : Delubas, [2014]
Overige gegevens 69 pagina's - illustraties - 25 cm
ISBN 9789053006016
PPN 370686195
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Bakkers
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Samenleesboeken
Boek

Samenleesboeken (2002-...)

vol.
Uitgeleend