Le Roi Arthur et les chevaliers de la Table ronde
Boek

Le Roi Arthur et les chevaliers de la Table ronde (juillet 2007)/ raconté par Claude Louvet, illustrations de Giovanni Manna ; rédaction: Cristina Spano, Sarah Negrel

Navertelling van de ridderverhalen rond Koning Arthur in eenvoudig Frans. Met oefeningen en cd.Navertelling van de ridderverhalen rond Koning Arthur in eenvoudig Frans. Met oefeningen en cd. Vanaf ca. 14 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit kleine, aantrekkelijke boekje is er één uit een grote serie van dezelfde uitgeverij: handzame hulpjes bij het aanleren van een vreemde taal, in dit geval Frans. De legende van Koning Arthur wordt hier niet alleen gebruikt in de korte verhalende (en verantwoorde) teksten en aardige, informatieve plaatjes, maar ook in verschillende kleine puzzles, testjes, quizjes en schrijfopdrachten, die gedeeltelijk met de bijgeleverde cd op de computer gespeeld kunnen worden. De lezer moet wel enigszins gevorderd zijn in de Franse taal om er echt plezier aan te beleven, maar het boekje kan ongetwijfeld op school en thuis gebruikt worden, door jong en oud, vooral als het onderwerp aanspreekt. Niveau: A2. Vanaf ca. 14 jaar.

Specificaties

Frans | 9788853007896 | 80 pagina's

Titel Le Roi Arthur et les chevaliers de la Table ronde
Auteur Claude Louvet
Secundaire auteur Giovanni Manna ; Cristina Spano ; Sarah Negrel
Type materiaal Boek
Editie Première édition;
Uitgave Genova : Cideb Editrice, juillet 2007
Overige gegevens 80 pagina's - illustraties, kaart - 21 cm
ISBN 9788853007896
PPN 377442917
Genre historische roman
Thematrefwoord Arthur (koning van Brittannie) ; Ridders
Taal Frans

Relaties/Serie

Lire et s'entraîner. Niveau 2
Boek

Lire et s'entraîner. Niveau 2 (2005-...)

vol. A2
Uitgeleend