Just dance 2015
Game (Wii)

Just dance 2015 ([2014])/ developed & published by Ubisoft

Oefen in het dansen en beweeg op de muziek van onder meer Pharrell Williams, John Newman, Ylvis en One Direction. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Net zoals voorgaande jaren, ook dit jaar weer een nieuw deel uit de Just Dance serie. De game heeft opnieuw een ruim aanbod aan dansnummers uit diverse genres, waaronder pop, rock en dance. En verschijnen in het scherm coaches waarvan je de bewegingen zo precies mogelijk na moet doen. De speler wordt in zijn/haar huiskamer gefilmd, waarna het filmpje online gebruikt kan worden voor o.a. Facebook of de speler kan zijn danskwaliteiten met anderen vergelijken. De lat ligt niet zo heel hoog, waardoor de game, ook voor de minder bedreven dansers, goed te spelen is. Wanneer je met meerdere personen danst, volg je elk je eigen coach met zijn eigen bewegingen. Je kan met maximaal vier personen tegelijk dansen. Just Dance is bij uitstek een partygame voor iedereen die van dansen houdt. Het is kleurrijk, vrolijk en goed voor uren dansplezier. Op de danslijst staat o.a. One Direction, Pharrell Williams, Lady Gaga en Ariana Grande.

Specificaties

Nederlands | 3307215800560

Titel Just dance 2015
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Instelling Ubisoft Entertainment
Type materiaal Game (Wii)
Uitgave Montreuil Sous Bois : Ubisoft Entertainment, [2014]
Overige gegevens 1 Wii schijf - kleur, geluid - 12 cm - 1 tekst (27 pagina's)
Annotatie Game en handleiding in het Nederlands en Frans - Systeemeisen: Maximaal 4 spelers; standaard controller; compatibel met 50 HZ/60 HZ; compatibel met EDTV/HDTV
ISBN 3307215800560
PPN 381048284
Thematrefwoord Simulatiespelen
Taal Nederlands