Sinterklaas. 5, Sinterklaas en de pepernoten chaos
DVD

Sinterklaas. 5, Sinterklaas en de pepernoten chaos ([2014])/ Martijn van Nellestijn, regie Martijn van Nellestijn

Vanwege de economische crisis besluit de zakenman Brutus Brein een plan te verzinnen om Sinterklaas van zijn rijkdom te beroven. Gelukkig zijn er twee kinderen die weet hebben van dit plan. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vijfde Sinterklaasfilm van regisseur Martijn van Nellestijn met in de hoofdrollen Wim Rijken, Tony Neef, Willeke Alberti en Hetty Heyting. Sinterklaas heeft geen last van de crisis, maar de harde zakenman Brutus Brein wel. Als Brutus probeert zijn producten aan de Sint te verkopen en deze geen interesse blijkt te hebben, besluit Brutus de Sint te beroven. Tijdens een cupcakewedstrijd op het kasteel van Sinterklaas worden miljoenen pepernoten en veel pakjes gestolen. Ginette Thiellier (Cinemagazine, 30-9-'13) geeft 2,5 ster: 'Hoewel een Sinterklaasfeest dat in de soep dreigt te lopen een bekend Sinterklaasfilmscenario is, heeft Martijn van Nellestijn het toch voor elkaar gekregen om wederom een spannende en gezellige familiefilm te maken. De vrolijke pietenbende op het kasteel is erg aangenaam om naar te kijken, ook voor de wat oudere kinderen en volwassenen.' Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 8713045242640

Titel Sinterklaas. 5, Sinterklaas en de pepernoten chaos
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Martijn van Nellestijn ; Tony Neef ; Pamela Teves ; Gerard Joling
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : Entertainment One, [2014]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 75 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Acteurs onder andere: Tony Neef, Pamela Teves, Gerard Joling, Patty Brard, Martijn van Nellestijn. - Nederlands gesproken - Videoversie van de film: Nederland, 2013
ISBN 8713045242640
PPN 380438631
Genre sinterklaas
Thematrefwoord Sinterklaas
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Sinterklaas
DVD

Sinterklaas (2012-...)

vol. 5
Uitgeleend