Nachtleven
Boek

Nachtleven ([2014])/ illustraties: Simona Dimitri, tekst: Anna Milbourne

's Nachts is het stil en donker. Slaapt iedereen? Wat gebeurt er bij de bakker binnen, en op het spoor? En wat ritselt er in het gras? Hardkartonnen prentenboek met sfeervolle illustraties in nachtelijke kleuren en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Hardkartonnen peuterboek met stevige flapjes dat een kijkje geeft in het nachtleven. Wie zijn er wakker wanneer de meeste mensen slapen? Vleermuizen, uilen, muizen, maar ook de werklieden aan het spoor, de bakker en de marktkooplui. Het boek begint wanneer de straatlantaarns aan gaan en eindigt wanneer het weer licht wordt. Leuke uitgave waarin veel te zien is. Met sfeervolle illustraties in passende kleuren, met veel blauwtinten. Veel oog voor details; de flapjes wisselen in grootte, waardoor het boek zich ook goed leent om dingen te zoeken. Er worden regelmatig vragen aan de lezer gesteld zoals 'Wie verstopt zich onder het blad?' Stevige uitgave. Klein formaat. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781409579243

Titel Nachtleven
Auteur Simona Dimitri
Secundaire auteur Anna Milbourne
Type materiaal Boek
Uitgave [Londen] : Usborne Publishing Ltd., [2014]
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling uit het Engels - Vertaling van: Night-time. - London : Usborne Publishing Ltd., (c)2014. - (Peep inside)
ISBN 9781409579243
PPN 38062186X
Thematrefwoord Nacht ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kijk binnen in
Boek

Kijk binnen in (2014-...)

vol.
Uitgeleend