Op zoek in de stad
Boek

Op zoek in de stad een uitvouwzoekboek met spelletjes en opdrachten ([2014])/ Flu Hartberg, vertaling uit het Noors: Maaike Lahaise

In de stad is het altijd druk. Zoek samen met Otto naar allerlei grappige gebeurtenissen, dingen en mensen op het stationsplein, in het park en op andere plekken. Zoekplatenboek met stripachtige kleurentekeningen waarop heel veel te zien is, met uitklappagina's. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

In de stad is het altijd druk. Druk met mensen, druk met verkeer en druk met gebeurtenissen. Dat betekent, dat er flink naar dingen gezocht kan worden. En dat kan in dit boek. Het is eigenlijk zowel een prentenboek als een spel, dat je met twee of meer personen kunt spelen. Voor in het boek wordt in de vorm van een stripverhaal beschreven hoe het spel gespeeld kan worden en hoe de opdrachten moeten worden uitgevoerd. Iedere deelnemer kiest in gedachten een figuur op de tekening en door middel van vragen die alleen met ja of nee beantwoord mogen worden, moet(en) de andere deelnemer(s) ontdekken welke figuur dat is. Er zijn ook allerlei grappige zoekopdrachten om eindeloos alleen te kunnen zoeken. Er kan gespeurd worden in de supermarkt, op het plein, in het park en op tal van andere plekken. De kleurrijke, vrij donkere illustraties in stripachtige stijl zijn telkens over drie pagina's verdeeld (elke prent heeft een uitklappagina). De tekeningen zijn zeer gedetailleerd, soms bijna wat priegelig en het zoeken vereist concentratie en goede ogen! Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044822625

Titel Op zoek in de stad : een uitvouwzoekboek met spelletjes en opdrachten
Auteur Flu Hartberg
Secundaire auteur Maaike Lahaise
Type materiaal Boek
Uitgave Hasselt : Clavis, [2014]
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - illustraties - 28 cm
Annotatie Vertaling van: Borte vekk ibyen. - Oslo : Cappelen Damm AS, (c)2011
ISBN 9789044822625
PPN 374844607
Thematrefwoord Stadsleven ; Zoekplatenboeken
Taal Nederlands