Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
De wonderlijke reuzenpanda
Boek

De wonderlijke reuzenpanda ([2014])/ auteur: Li Fang-Ling, fotograaf: Chang Yi-Wen ; illustraties: Jwo Kun-Feng ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Ineke de Boer

Hoe ziet een dag van een reuzenpanda eruit in de dierentuin van Bejing? Met veel kleurenfoto's. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Weet jij wat een panda in een dierentuin eet? Hoe hij speelt? Hoe lang een panda slaapt en wat hij doet als hij wakker wordt? Lees dit en meer in deze informatieve uitgave, gericht op jonge kinderen. De dubbele pagina's bestaan uit een klein en overzichtelijk tekstblok van maximaal zeven regels tekst, gedrukt in grote letter en een kleine, gekleurde illustratie van een beertje waarvan de kleuren en het uiterlijk niet overeenkomen met het uiterlijk van een echte pandabeer. Het grootste oppervlak wordt gevuld met kleurenfoto's welke wisselend van formaat zijn: soms zijn ze bladvullend, soms niet groter dan een luciferdoosje. De foto's, gemaakt in de dierentuin van Bejing, zijn bijna allemaal voorzien van een regel toelichtende informatie. Verzorgde uitgave (oorspronkelijk uit 1997), die door het vele beeldmateriaal en de eenvoudig geschreven teksten goed aansluit bij de doelgroep. Hoewel de geboden informatie vrij beknopt is, is dit boek geschikt voor een eerste eenvoudige kennismaking met de pandabeer. Inhoudelijk ongewijzigde herdruk met o.a. nieuw omslag. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, eventueel zelf lezen vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044741131

Titel De wonderlijke reuzenpanda
Auteur Li" Fang-Ling
Secundaire auteur Chang" ; Jwo" ; Ineke de Boer
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2014]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - illustraties - 27 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Een eerste infoboek voor nieuwsgierige kinderen - Vertaling van: The giant panda. - Taipei : Chin-Chin Publications Ltd., 1993 - Oorspronkelijke titel: De reuzenpanda. - 1997. - (Natuur in de kijker)
ISBN 9789044741131
PPN 378132539
Rubriekscode 598.95
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Reuzenpanda's
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Beren