De cirkel is rond
Boek

De cirkel is rond mijn lessen over leven, liefde, geluk en veerkracht ([2014])/ Wayne Dyer, vertaling [uit het Engels]: Jörgen van Drunen

Memoires van de Amerikaanse psychotherapeut (1940), waarin hij zijn overtuiging vertolkt dat alles in het leven een doel heeft.

Aanwezigheid

Recensie

Wayne Dyer is bekend auteur van vele bestsellers over persoonlijke groei en ontwikkeling, zoals 'Niet morgen maar nu' (1977). Daarnaast treedt hij veelvuldig op als spreker en trainer. Met dit nieuwe boek publiceert Wayne, die ernstig ziek is, zijn memoires en zoals van hem verwacht kan worden, doet hij dat op een bijzondere manier. Wayne geeft namelijk geen chronologische opsomming, maar verzamelde tientallen grote en kleinere gebeurtenissen en ervaringen uit zijn leven. Hij beschrijft deze in detail, waarbij hij de lezer meeneemt in wat er met hem gebeurt. Vervolgens beziet hij deze ervaringen vanuit zijn huidige perspectief en geeft hij aan op welke manier deze hem hebben gevormd en gemaakt tot wie hij nu is ('De cirkel is rond'). Dit alles vanuit de overtuiging dat het leven een doel heeft en dat niets voor niets gebeurt. Een plezierig leesbaar boek dat de vele lezers van eerder werk van Wayne zeker zal boeien en hen zal inspireren hun leven op een nieuwe manier te bezien.

Specificaties

Nederlands | 9789021557403 | 414 pagina's

Titel De cirkel is rond : mijn lessen over leven, liefde, geluk en veerkracht
Auteur Wayne Dyer
Secundaire auteur Jörgen van Drunen
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2014]
Overige gegevens 414 pagina's - 23 cm
Annotatie Vertaling van: I can see clearly now. - Hay House Inc, 2014
ISBN 9789021557403
PPN 372583482
Rubriekscode 607.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dyer, Wayne W.; Autobiografieën
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Dyer