Ik lees tien minuten met de Boe!kids
Boek

Ik lees tien minuten met de Boe!kids (juni 2014)/ Kristien Tack, Marian van Gog, Thea Dubelaar, Aag Vernelen, met illustraties van Frieda Van Raevels ; naar een concept van Nico De Braeckeleer

Vaar je mee met Boe. Of tover je snoep met Pas? Verhalen over de Boe!kids op vier AVI-niveaus, van Start t/m M4. Vanaf ca. 6 jaar.

Recensie

Dit boek biedt in vier verschillende AVI-niveaus (Start t/m M4) verhaaltjes voor de beginnende lezer. Ze gaan over de bekende Boe!kids Boe, Mie, Pier, Nes, Pas en Wolf. Het startniveau begint met zes verhaaltjes opgebouwd uit eenlettergrepige woorden. Ook de overige drie niveaus bevatten elk zes verhaaltjes. De teksten zijn telkens in kleine blokken over de pagina verdeeld en ieder tekstblokje kent minstens één eigen illustratie. De sprookjesachtige tekeningen zijn kleurrijk en sluiten goed aan bij de tekst. Naast het lezen van de verhaaltjes, is het ook mogelijk om te luisteren naar de verhaaltjes, want bij het boek wordt een luistercd meegeleverd. Achterin staan leestips voor de ouders. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462342293 | 130 pagina's

Titel Ik lees tien minuten met de Boe!kids
Auteur Kristien Tack
Secundaire auteur Marian van Gog ; Thea Dubelaar ; Aag Vernelen ; Frieda Van Raevels ; Nico De Braeckeleer
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Sint-Niklaas : Abimo, juni 2014
Overige gegevens 130 pagina's - illustraties - 25 cm - cd
Annotatie Ondertitel op omslag: een groeiboek
ISBN 9789462342293
PPN 382000900
Genre griezelverhaal - verhalenbundel
Thematrefwoord Fantasiewezens
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Boe!kids
Boek

Boe!kids (2012-...)

vol.
Uitgeleend