Het grote ontwaken
Grote Letter Boek

Het grote ontwaken ([2014])/ Marian Kramer

Na een jarenlang coma ontdekt een vrouw dat niets meer vanzelfsprekend is en ze herpakt haar leven met vallen en opstaan.

Recensie

De ambiteuze boekhoudster Yvonne (30), getrouwd en met een jong kind, heeft ogenschijnlijk alles perfect voor elkaar. Maar een bijna fataal ongeluk maakt een einde aan haar loopbaan. Na een langdurig coma moet ze weer van voren af aan beginnen, eerst haar lijf, dan haar geest. En of ze ooit nog haar oorspronkelijke niveau zal halen, is de vraag. Bovendien wordt ze geplaagd door voorspellende dromen, die haar steeds meer angst aanjagen. En waarom mag ze haar zoontje niet meer zien? De roman is geschreven volgens het patroon van romantische fictie, met enige thrillerelementen en enige spirituele componenten, en overtuigt niet echt. Er zijn te veel onwaarschijnlijkheden in het leven van Yvonne, te weinig waarachtige personages. Maar liefhebsters van het genre zullen ongetwijfeld met plezier de grillige levensloop van Yvonne volgen. Derde roman van de auteur uit Capelle aan de IJssel; eerder schreef ze onder meer 'Eenzame hoogte'.

Specificaties

Nederlands | 9789461012692 | 536 pagina's

Titel Het grote ontwaken
Auteur Marian Kramer
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Deventer : Oorsprong, [2014]
Overige gegevens 536 pagina's - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Capelle aan den IJssel : Celtica Publishing Romance, 2014 - Met grote letters gedrukt
ISBN 9789461012692
PPN 382620771
Thematrefwoord Verkeersongelukken ; Revalidatie
Taal Nederlands