Franklin & Bash. 1: Het complete eerste seizoen
DVD

Franklin & Bash. 1: Het complete eerste seizoen ([2014])/ Bill Chais

Twee bevriende advocaten die een onorthodoxe manier van werken hebben, wordt gevraagd zich aan te sluiten bij een machtige advocatenfirma.

Recensie

Seizoen 1 (2011) van de Amerikaanse humoristische advocatenserie van Kevin Falls (The West Wing) en Bill Chais. Jared Franklin (Breckin Meyer) en Peter Bash (Mark-Paul Gosselaar) zijn twee jonge advocaten in Los Angeles die al jaren vrienden zijn en op onorthodoxe manier hun zaken aanpakken. Nadat ze een lastige zaak op creatieve wijze gewonnen hebben, vraagt de machtige en excentrieke advocaat Stanton Infeld hen om te komen werken voor zijn firma Infeld & Daniels. Ze krijgen een riant kantoor ter beschikking en mogen de collega's van hun eigen noodlijdende firma meenemen: ex-gevangene Carmen Philips (Dana Davis) die op borgtocht vrij is en onderzoek doet voor het duo en de briljante Pindar Singh (Kumail Nanjiani) die lijdt aan pleinvrees. De vier veroorzaken een cultuurschok bij de advocaten van Infeld. Dawn Hunt DVD Verdict, i) geeft 93 (van 100 punten). Hij vindt het gegeven niet origineel, maar de serie goed geacteerd, met een snel en fris verhaal dat vooral dankzij de chemie tussen de hoofdrolspelers goed uitpakt en de kijkers 'happy and laughing' maakt. Tien afleveringen en extra's.

Specificaties

Engels | 8712609650686

Titel Franklin & Bash. 1: Het complete eerste seizoen
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Bill Chais ; Kevin Falls ; Mark-Paul Gosselaar ; Breckin Meyer
Type materiaal DVD
Uitgave Hilversum : licensed to and distributed by Sony Pictures Home Entertainment BV, [2014]
Overige gegevens 3 dvd-video's (404 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Mark-Paul Gosselaar, Breckin Meyer. - Engels gesproken, Frans of Duits nagesynchroniseerd, 6 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : FanFare Productions, 2011 - Bevat ook onder andere: Franklin & Bash behind the scenes ; Franklin & Bash & friendship ; Creating the cases
ISBN 8712609650686
PPN 381324222
Genre humoristische roman
Taal Engels