Onthulde geheimen
Boek

Onthulde geheimen ([2014])/ Lis Lucassen, Kim Mulder, Daniëlle Dijkstra, redactie: Marije Kok, Marijke F. Jansen, Michael Mandersloot

Bundeling van drie romantische, maar ook duistere verhalen over drie jongens die over duistere krachten beschikken en elk een meisje bij hun gevaarlijke magie betrekken. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Bundel met drie verhalen, geschreven door winnaars van de Young-adult schrijfwedstrijd. Het gaat in het eerste verhaal om een jonge vrouw die een mysterieuze, toverende 'woudwachter' helpt. Ook in beide andere verhalen krijgen twee middelbareschoolmeisjes te maken met jongens die over duistere krachten beschikken en hen bij hun gevaarlijke magie betrekken. Meer nog dan uiterst spannende situaties gaat het om de romantische liefde voor en van deze aantrekkelijke en mooie jongens en meisjes. De schrijftrant van de drie vrouwelijke Nederlandse auteurs lijkt op elkaar. De onzekere gevoelens van de hoofdpersonen zijn goed uitgewerkt en hoewel de geheimzinnige belevenissen erg onwaarschijnlijk zijn, zullen liefhebbers van dit genre ook van dit deel uit de serie 'Dark romance' genieten. De omslagfoto is herkenbaar voor de serie. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492098016 | 222 pagina's

Titel Onthulde geheimen
Auteur Lis Lucassen
Secundaire auteur Kim Mulder ; Daniëlle Dijkstra ; Marije Kok
Type materiaal Boek
Uitgave [Nieuwerkerk a/d IJssel] : Storm Publishers, [2014]
Overige gegevens 222 pagina's - 22 cm
Annotatie Bevat: De koningsboom ; Hoedster ; Droomliefde
ISBN 9789492098016
PPN 380362953
Genre romantische verhalen - science-fiction
Thematrefwoord Paranormale verschijnselen ; Verliefdheid ; Geheimen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dark romance
Boek

Dark romance (2012-...)

vol.
Uitgeleend