Overal vriendjes
Boek

Overal vriendjes (2014)/ Guusje Nederhorst, tekst, omslag en illustraties: Wil Raymakers, Dinand Woesthoff, Leon ter Molen en Louise Geesink

Woezel en Pip kijken om zich heen en zien overal vriendjes: de bloemen in het gras, de vogels in de lucht en de kleuren van de regenboog. Maar er mist nog één vriendje... Prentenboek met eenvoudige, kleurrijke tekeningen. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

In dit grote prentenboek (ca. A4-formaat) over de hondjes Woezel en Pip staan hun vriendjes centraal. Zij zijn bevriend met de bloemen, de mieren, de golven, de kleuren van de regenboog en nog veel meer. Om de jonge kijker te tonen dat deze zeker ook tot hun vriendjes behoort, houden de hondjes op de laatste bladzijde een spiegel op. De eenvoudig getekende afbeeldingen zijn paginagroot en de figuurtjes zijn meestal voorzien van lachende gezichtjes. Dat maakt het boek tot een vriendelijk, kleurrijk geheel dat jonge kinderen makkelijk aanspreekt. Net als in de andere boeken over de hondjes delen poes, uil en andere dieren mee in de pret. Met slechts een enkel klein zinnetje tekst als ondersteuning voor begrip van de tekeningen, zijn de laatste duidelijk de hoofdzaak in de vertelling, die zoals altijd niet te complex is.Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025865733

Titel Overal vriendjes
Secundaire auteur Guusje Nederhorst ; Wil Raymakers ; Dinand Woesthoff ; Leon ter Molen ; Louise Geesink
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : Dromenjager, 2014 - [Amsterdam] : Leopold
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - illustraties - 29 cm
Annotatie Colofon vermeldt: naar de oorspronkelijke verhalen van Guusje Nederhorst
ISBN 9789025865733
PPN 372653510
Thematrefwoord Vriendschap
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst