Mega Toby in de ruimte
DVD

Mega Toby in de ruimte ([2014])/ regisseur: Matthias Temmermans

Avonturen van de verlegen politieagente Mieke en haar collega Toby, die als de nood aan de man komt, veranderen in de superhelden Mega Mindy en Mega Toby. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Special van Studio 100 met als hoofdpersoon Toby, bekend uit de serie Mega Mindy. De verlegen politieagente Mieke (Free Souffriau), die werkt op het politiebureau van een slaperig stadje, is stiekem verliefd op haar collega Toby. Haar chef, commissaris Migrain, is een bullebak met veel eigendunk. Dankzij de uitvindingen van haar opa verandert Mieke zo nu en dan, maar wel voor korte tijd, in 'Mega Mindy', een superheldin met masker en cape. Ook Toby heeft superkrachten. In deze circa 40 minuten durende special stelen boeven de sleutel van een lanceerbasis waarmee ze een laserkanon de ruimte in kunnen schieten. Als Mega Mindy en commissaris Migrain op onderzoek uitgaan, worden zij echter de ruimte ingeschoten. Nu moet Mega Toby in actie komen. Als bonus zijn toegevoegd twee afleveringen van Mega Mindy: 'Bezoek uit de cosmos' en 'De ontsnappingskoning'. Voor meisjes en ook jongens vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5414939763915

Titel Mega Toby in de ruimte
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Matthias Temmermans ; Louis Talpe
Type materiaal DVD
Uitgave [Brussel] : Studio 100, [2014]
Overige gegevens 1 dvd-video (90 min.) - kleur, geluid, breedbeeld (16:9) - 12 cm
Annotatie Acteurs onder andere: Louis Talpe, Free Souffriau, Nickey Langley - Nederlands gesproken - Videoversie van het televisieprogramma: Belgie : Studio 100, 2014 - Bevat ook: extra verhaaltjes ; extra clip
ISBN 5414939763915
PPN 383260620
Genre detectiveroman
Thematrefwoord Helden
Taal Nederlands