Snoopy de paden op, de lanen in
Boek

Snoopy de paden op, de lanen in (2014)/ gebaseerd op de komische strips van Charles M. Schulz, bewerkt door Judy Katschke ; tekeningen bewerkt door Nick en Peter Lobianco ; vertaling Laura Hak

Hond Snoopy, leider van de Vrolijke Padvinders Vereniging, neemt Woodstock en drie andere vogels mee om te kamperen in de natuur. Charlie Brown vraagt zich af of het allemaal goed gaat. Prentenboek met stripachtige, vrolijke kleurentekeningen. Vanaf ca. 5 jaar.

Recensie

De bekende hond Snoopy, hier als leider van de Vrolijke Padvinders Vereniging, neemt Woodstock en drie andere vogels mee om te kamperen in de natuur. Omdat de vogels de opdrachten volkomen eigenzinnig uitvoeren, doorkruisen ze al Snoopy's plannen. Ondertussen vraagt Charlie Brown zich af of alles goed gaat. Snoopy verscheen voor het eerst in 1950 als stripfiguur. Hier in verhaalvorm, als deel van de uitgebreide reeks Gouden Boekjes die is begonnen in 1953. Deze boekjes hebben allemaal hetzelfde handzame formaat en stevige kartonnen omslag met de vertrouwde goudkleurige rug. De serie wordt nog steeds aangevuld. De sfeer in dit koddige verhaal is vrolijk en gemoedelijk. De vele zwarte pentekeningen, ingekleurd met waterverf, zijn raak getroffen. Ze zijn van wisselende grootte; meestal (ruim) twee derde deel per bladzijde. Soms wat moeilijke woorden en/of begrippen zoals: 'korte vijfenveertig minuten', 'uitrusting', 'Eerste Wereldoorlog piloot'. Vertellen aan en bekijken met kinderen vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047615460

Titel Snoopy de paden op, de lanen in
Uniforme titel Snoopy
Auteur Charles M. Schulz
Secundaire auteur Judy Katschke ; Nick Lobianco ; Laura Hak
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, 2014
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels - Oorspronkelijke Engelse uitgave: New York : Simon & Schuster, (c)2014
ISBN 9789047615460
PPN 369666232
Thematrefwoord Scouting ; Kamperen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Gouden boekjes
Boek

Gouden boekjes (1953-...)

vol.
Uitgeleend